пʼятниця, 12 серпня 2011 08:02

Колишня співкамерниця екс-прем'єра вкрала у Ляшка труси

Народний депутат Олег Ляшко в інтернеті написав про те, з ким 2001 року сиділа в одній камері Юлія Тимошенко. Нібито це була Ольга Хіміч, що пограбувала його квартиру на житломасиві Оболонь у Києві. Доти мала дві судимості за крадіжки й шахрайство.

— 2000-го моя дружина Росіта, відпочиваючи у Трускавці, познайомилася з Ольгою, і остання робила все, аби з нею подружитися, — розповідає 38-річний Олег Ляшко, який потрапив до Верховної Ради за списком БЮТ. — Через певний час подзвонила моїй дружині та напросилася в гості. Завітала вона до нас із якоюсь картиною, з її слів, вишитою власноруч, і баулом консервації. Ольга розповіла Росіті тужливу історію про те, як їй важко, що треба робити операцію в Києві, а зупинитися немає де. Зрештою випросила кілька днів у нас пожити. Одного дня вона зникла, винісши з хати все, що було. Хіміч прихопила навіть наші капці, труси, постільну білизну та зубні щітки. Франківська міліція, за моєю наводкою, її двічі затримувала і відпускала. Тоді я придумав план, як вивести злодійку на чисту воду.

У Трускавці Хіміч подружилася ще з однією жіночкою з Василькова, а далі поїхала до неї в гості з метою обібрати до нитки так само, як мою сім'ю. Жіночка на моє прохання домовилася про зустріч із Ольгою, на яку прийшов я. Одягнута вона була в блузку та спідницю моєї дружини. Її вуха прикрашали сережки, які я подарував Росіті, коли ми були на Мальті. На пальці злодійки була каблучка моєї дружини. Я власноруч доставив аферистку до Оболонського райвідділу міліції, і її нарешті посадили.

Але доля усміхнулася Хіміч — вона потрапила до однієї камери з Тимошенко. На той час я і леді Ю були в одній політичній команді, і вона наполегливо попросила мене вмовити дружину написати заяву, що у неї немає претензій до Хіміч. Росіта категорично відмовилась "амністувати" злодійку. Однак, мушу визнати, моє бажання догодити Тимошенко взяло гору. Внаслідок цього Хіміч опинилася на волі. Більше того, Оля і Юля так подружилися, що Тимошенко зробила її депутаткою якоїсь місцевої ради.

Зараз ви читаєте новину «Колишня співкамерниця екс-прем'єра вкрала у Ляшка труси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути