Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2016 00:00

Колишній регіонал вимагає визнати Майдан незаконним

Визнати Революцію гідності державним переворотом — вимагає колишній депутат Партії регіонів 59-річний Володимир Олійник. Відповідний позов подав до Дорогомиловського суду Москви.

— Нинішня українська влада нелегітимна. Розгляд справи допоможе запобігти подібним змінам конституції в інших країнах, — заявив Олійник.

Свідками у справі погодилися виступити екс-президент Віктор Янукович і колишній прем'єр-міністр Микола Азаров. Також російські слідчі хочуть запросити для дачі показів колишнього голову Адміністрації президента Андрія Клюєва, керівника МВС Віталія Захарченка, екс-голову СБУ Олександра Якименка та Віктора Пшонку, який очолював Генеральну прокуратуру. Всі ці чиновники втекли в Росію після перемоги Майдану.

"Володимир Олійник — персона в Росії, ще менш самостійна, аніж Віктор Янукович. Він виконав певний наказ, відпрацьовуючи харчі приймаючої сторони й долучившись у такий спосіб до політиків-вигнанців. Цей позов зроблений у відповідь на звинувачення Януковича в державній зраді, яке висунув Генпрокурор Юрій Луценко. Певно створюється черговий інформаційний шум", — написав у інтернет-блогу письменник Андрій Кокотюха.

Генпрокуратура України звинувачує Володимира Олійника в голосуванні за "диктаторські" закони 16 січня 2014 року. Вони значно обмежували права українців.

Зараз ви читаєте новину «Колишній регіонал вимагає визнати Майдан незаконним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути