пʼятниця, 25 липня 2008 18:14

Колесніченко розповів про підкуп комуністів БЮТом

У четвер "регіонал" 50-річний Вадим Колесніченко заявив, що Блок Юлії Тимошенко підкупив Компартію, тому її нардепи не голосували за відставку уряду.

Прес-конференція відбувається у штабі Партії регіонів у кінотеатрі "Зоряний". Приходить майже 10 журналістів.

— Подій немає, доводиться ходити і на Колесніченка, — спілкуються між собою.

Нардеп запізнюється. З"являється за 10 хв. після запланованого часу. Одягнений у світлий костюм.

— Ми всі пам"ятаємо вислови вождя світового пролетаріату Леніна про політичну проституцію. Минуло майже 100 років, але справа Леніна живе в руках його послідовників, — широко усміхається.

Минуло майже 100 років, але справа Леніна живе

Говорить, що після неголосування комуністів за відставку уряду відбулися "цікаві кадрові призначення". Наприклад, нардеп від КПУ Микола Тимошенко став головою Держкомітету з питань лісового господарства, хоча на цю посаду претендував "бютівець" Олег Ляшко. Заступником міністра внутрішніх справ обрали Василя Мармазова, батько якого Євген є народним депутатом від КПУ й головою спеціальної контрольної комісії щодо питань приватизації. На думку Колесніченка, старший Мармазов лобіює інтереси російського бізнесмена Костянтина Григоришина, який нібито є спонсором українських комуністів.

— Григоришин давно претендує на отримання під контроль заводу "Турбоатом", а також миколаївського заводу "Зоря-Машпроект", — говорить Колесніченко.

Нагадує, що КПУ вже не вперше голосує синхронно з БЮТ. Комуністи підтримали бюджет Тимошенко та дострокові вибори в Києві. Після цього з"явилася постанова уряду про продаж обленерго, які також цікавлять Григоришина.

"Регіонал" стверджує: партії за добу було відомо, що комуністи і Блок Литвина не голосуватимуть за відставку уряду. "ГПУ" запитує, чому ж Партія регіонів не критикує "литвинівців".

— Литвин у даному випадку достатньо чесний і відкритий. Він сказав, що не бачить необхідності за це голосувати. Це його позиція, і вона вітається, — відповідає Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко розповів про підкуп комуністів БЮТом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути