вівторок, 29 серпня 2017 07:40

"Кобзон жорстко підставив Януковича"

Автор: www.asn.in.ua
  Будинок колишнього президента України Віктора Януковича розташований у селі Баківка за п’ять кілометрів від Москви, Росія. По сусідству стоїть дім співака Йосипа Кобзона. Саме він розказав журналістам про помешкання Януковича
Будинок колишнього президента України Віктора Януковича розташований у селі Баківка за п’ять кілометрів від Москви, Росія. По сусідству стоїть дім співака Йосипа Кобзона. Саме він розказав журналістам про помешкання Януковича

— В Баковке забор к забору со мной сегодня живет бывший президент Украины Виктор Янукович. Этот забор мы в шутку называем "Китайская стена". Ограду такой высоты вы и представить себе не можете, — розповідає російському виданню "Дни.ру" співак 79-річний Йосип Кобзон.

Селище Баківка розташоване за 5 км від Москви.

Віктор Янукович утік з України 23 лютого 2014 року. З того часу живе в Росії.

— Эту дачу в Баковке контролируют наши соответствующие органы. Но от кого ты прячешься? Ведь если захотят достать, то достанут где угодно. И бронированные машины не помогут — ты же выходишь из нее, и башка остается. Вот пример — муж Максаковой (екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова застрелили 23 березня 2017 року в центрі Києва. Замовників убивства шукають. — ГПУ), — продовжує Кобзон.

Цю заяву заперечив колишній адвокат Януковича Віталій Сердюк. Екс-президент проживає в російському Ростові-на-Дону по вул. Яременка, 81, за його словами.

Конкретне місце проживання чи місце перебування Януковича на території Російської Федерації органам досудового розслідування невідомі, заявляли в Генпрокуратурі у травні 2017 року. Екс-президента обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ. Йому загрожує довічне ув'язнення.

— Кобзон проговорився, бо вважає, йому все можна. Він — друг президента Путіна, — каже колишній народний депутат Тарас Чорновіл, 53 роки.

— Йосип Давидович жорстко підставив Януковича. Той живе не в Ростові, а за адресою, що ніколи не надавали. Це руйнує всю систему захисту екс-президента. Тепер його не можна судити заочно, бо місце перебування відоме. Янукович надавав фальшиву інформацію. А його захисники брехали під присягою. За це їх можна позбавляти адвокатських свідоцтв.

Витягнути Януковича з-під Москви неможливо. Він перебуває у "золотій клітці" — в комфортних умовах, але під конвоєм. Може покинути приміщення лише за згодою людей із російських спецслужб.

Суд матиме підстави прискорити процедуру винесення вироку. Крім символічного факту засудження, в Януковича можуть конфіскувати все наявне майно.

Зараз ви читаєте новину «"Кобзон жорстко підставив Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути