пʼятниця, 29 лютого 2008 17:36

Коаліція та опозиція порозумілися

Голова Верховної Ради 33-річний Арсеній Яценюк учора провів засідання робочої групи із розблокування парламенту. Депутати засідали 1,5 год. за зачиненими дверима.

По закінченні засідання виходить Арсеній Яценюк. Каже, що підготували Протокол порозуміння. Лідери фракцій мають підписати його в понеділок зранку.

Спікер говорить, що робоча група вирішила відкликати дев"ять попередніх проектів постанови щодо НАТО. Внесли новий, який підтримали представники всіх фракцій, окрім комуністів.

— Завтра "Наша Україна" має на політраді обговорити це питання і винести остаточне рішення , — додає голова Верховної Ради.

Наступного понеділка на погоджувальній раді депутати затвердять календарний план роботи. Спікер сподівається, що у вівторок засідання таки відбудеться. Каже, що, можливо, депутати заслухають щорічне послання президента до Верховної Ради.

Доки Яценюк виступає, "бютівець" 43-річний Микола Томенко і "регіонал" Олександр Лавринович, 51 рік, чекають черги, щоб узяти слово.

— Наша команда задоволена, бо вдалося переконати опозицію почати працювати, — говорить Томенко.

Лавринович слухає і криво усміхається. Коли "бютівець" іде, "регіонал" заперечує його слова. Каже, що той видав бажане за дійсне. Насправді у постанові є суттєві відмінності і не всі пропозиції БЮТу враховані.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція та опозиція порозумілися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути