Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2006 17:19

Кажуть що...

Янукович має ділянку на Місяці

Днями у пресі з"явилося повідомлення, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 55 років, володіє ділянкою на Місяці. Мовляв, йому її подарували, коли він був губернатором Донецької області.

— Та не може такого бути, — сказав "ГПУ" працівник прес-служби лідера Партії регіонів Олександр Тернавський. — Скоріш за все, це якийсь черговий жарт.

На сайті Місячного представництва в Україні повідомляється, що частину Місяця вже купили собі колишній президент Леонід Кучма, 67 років, і його дружина Людмила. По сусідству з ними знаходиться ділянка їхнього зятя Віктора Пінчука, 45 років.

Подейкують, що не поскупилися на місячну дачу найбагатший донеччанин Ринат Ахметов, 39 років, і перший президент України Леонід Кравчук, 72 роки. Однак Місячне представництво про це не повідомляє.

Придбати землю на Місяці може будь-хто. 0, 71 кв. км місячної нерухомості коштує $99. Після покупки кожен отримує свідоцтво про право власності, місячну конституцію і мапу, де позначена придбана ділянка.

Крім земельного наділу, можна також обзавестися паспортом жителя Місяця. Обійдеться він усього в $45.

В українському Місячному представництві зазначають, що власниками таких ділянок є вже 300 тис. українців. Серед них група "ВВ", "Ґрін Ґрей", співачки Ірина Білик, 35 років, і Ані Лорак, 27 років. Загалом у світі таких власників місячної нерухомості нараховується близько 2 млн чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Кажуть що...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути