четвер, 12 червня 2008 19:26

Із коаліції можуть іще вийти депутати

Майже 10 депутатів можуть вийти з коаліції. Таке "ГПУ" повідомляють у БЮТі. Це люди, які входять до міжфракційного об"єднання "Контрабанда — стоп". Його очолює "бютівець" Ігор Рибаков. Він та Юрій Бут із блоку НУ-НС тиждень тому написали заяви про вихід із коаліції демократичних сил.

До "Контрабанди — стоп" входять дев"ятеро депутатів від БЮТу: Ігор Рибаков, Андрій Шкіль, Валерій Шаманов, Роман Забзалюк, Ігор Воротнюк, Євген Суслов, Микола Ковзель, Олександр Каменяш та Вадим Трофименко. Троє з фракції НУ-НС — Руслан Князевич, Володимир Марущенко та Юрій Бут. Ще — "регіонали" Павло Лебедєв та Олександр Єдін.

Кажуть, що перед виходом Рибакова та Бута коаліціанти з цього об"єднання провели закриту зустріч. Багато хто заявляв про готовність до виходу з парламентської більшості. Проте за кілька днів таку інформацію почали спростовувати. Євген Суслов називає це провокацією. А депутат від БЮТу 44-річний Андрій Шкіль узагалі заявляє "ГПУ", що не пам"ятає, чи входить він до такого об"єднання.

— Ні на якому таємному засіданні я не був, — відказує він. — Думаю, що його й не було.

Керівник Центру політичних досліджень "Пента" 50-річний Володимир Фесенко припускає, що нардепи й надалі виходитимуть із коаліції. Зокрема — представники об"єднання "Контрабанда — стоп".

— У коаліції є чимало невдоволених прем"єром, рішеннями уряду й кадровою політикою, — зазначає Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Із коаліції можуть іще вийти депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути