середа, 26 травня 2010 07:00

Гримчаку заборонили курити та пити каву

Нардепа-"нунсівця" 44-річного Юрія Гримчака забрала "швидка". Надвечір у четвер йому стало зле — був сильний головний біль, підвищився тиск. Констатували спазм судин головного мозку. "Швидка" відвезла депутата до столичної приватної лікарні "Борис".

— Там вивели з кризи й стабілізували. Пробув у лікарні три дні, з понеділка вже дома, — розповідає Гримчак. — Пропонували ще побути, але це дороге задоволення. Виписався, аби продовжити лікуватися дома. Зі здоров"ям зараз усе добре. Заборонили курити, пити каву, швидко рухатися. Треба їздити до лікарів на консультації, пити ліки. Я й до цього випадку кожен рік на 10 днів лягаю  на обстеження — мене капають по-сердечному. Загострення, мабуть, через бійку у Верховній Раді. Тоді мене кілька разів ударили по голові. Тричі їздив до лікарні. Кожного разу пропонували лягти на стаціонар. Відмовлявся, бо було багато справ. Треба було лягти, тоді б не мав приступу.

Нардеп не говорить, скільки заплатив за лікування. Кажуть, у "Борисі" він був спочатку в реанімаційному відділенні, а потім — у палаті інтенсивного лікування. Виклик "швидкої" з цього закладу коштує 900 грн, транспортування з дому — 525 грн/год., перебування у реанімаційній палаті — 143 грн/год., у палаті-люкс — 6304 грн на день. За дослідження треба платити додатково. Наприклад, комп"ютерна томографія голови обійдеться у 732,5 грн.

У п"ятницю через хворобу Гримчак не був присутнім на засіданні Печерського райсуду Києва. Мали розглянути кримінальну справу, що її прокуратура порушила щодо нього та "нунсівця" Андрія Парубія. Їх звинувачують у перешкоджанні роботи Верховної Ради 27 квітня. Проте засідання перенесли — слідчі не встигли привезти матеріали. Гримчак говорить, що зараз готує для регламентного комітету пояснення щодо бійки в парламенті. Засідання буде за два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Гримчаку заборонили курити та пити каву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути