понеділок, 20 жовтня 2008 18:03

Гриценко хоче йти на вибори з Кличком

Сьогодні завершаться переговори про створення блоку, який очолять екс-міністр оборони, нардеп від "Нашої України — Народної самооборони" 50-річний Анатолій Гриценко та чемпіон світу з боксу, депутат Київради Віталій Кличко, 37 років. Вони мають намір іти на дострокові парламентські вибори разом.

Гриценко планує отримати 15% голосів виборців і стати третьою силою в парламенті після Партії регіонів і БЮТу.

— До команди увійдуть професіонали, які не продавалися, — каже екс-міністр. — По життю віддаю перевагу людям сильним. Оскільки знаю, що можна твердо спертися лише на те, що чинить опір.

Керівник Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, 49 років, зазначає, найбільшою проблемою для блоку Гриценка—Кличка є брак часу. Виборча кампанія надто коротка:

— У блоці може бути "Європейська партія" Миколи Катеринчука, Партія захисників Вітчизни Юрія Кармазіна, Християнсько-демократична партія Володимира Стретовича. Вони мають партійний ресурс і з ними можна домовлятися.

Фесенко переконаний, що такий блок подолає тривідсотковий бар"єр. Додає, першим номером має йти Гриценко: Кличка вважають більше спортсменом, аніж політиком.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко хоче йти на вибори з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути