Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2010 04:33

Головний міліціонер пропонує опозиції забратися з Києва

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Міністр внутрішніх справ 55-річний Анатолій Могильов пропонує мітингувати лише на окраїні столиці. Так відреагував на акції протесту під стінами Верховної Ради.

— Я виділив би для мітингів яке-небудь велике поле на околиці Києва, де ніхто нікому не заважає, — каже Могильов. — І там кричіть, скільки хочете, як у Гайд-парку в Лондоні. Туди прийдуть ті, кого цікавлять ваші ідеї, будете нарощувати прихильників, не перешкоджаючи життю інших. Не бийте в барабани, бо хтось працює або відпочиває, а ви перешкоджаєте. І так далі. Не подобається влада — дочекайтеся виборів і переконайте виборців за вас голосувати.

Насправді Гайд-парк розташований у центрі Лондона біля Букінгемського палацу — резиденції королеви.

— Могильов, як і Янукович, лишився керівником маленького району на Донбасі. Вони не уявляють, що Україна й Київ — це не Макіївка, — каже лідер "Свободи" 41-річний Олег Тягнибок, який бере участь у акціях опозиції. — Про яку честь із ними можна говорити? Ми пам"ятаємо, що коли вони були в опозиції, їм ніхто не забороняв робити шахтарські походи до столиці й мітинги.

— Я би просив Могильова на околицях Києва — Борщагівці, Троєщині — посилити патрулювання, щоб менше там били людей. От йому треба працювати більше не на Печерську, де на кожному кроці повно міліціонерів, а в тих районах, де живе переважна більшість простих киян і так само в районних та обласних містечках, а не відправляти туди опозицію, — каже нардеп-"бютівець" Володимир Бондаренко, 57 років.

Зараз ви читаєте новину «Головний міліціонер пропонує опозиції забратися з Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути