Ексклюзиви
вівторок, 02 листопада 2010 04:38

"Голова наробив ущербу на 18 тисяч"

У селі Здовбиця Здолбунівського району Рівненської області зранку 31 жовтня протестував місцевий житель 65-річний Олександр Коновалюк. Сивий чоловік перев'язав голову білою ганчіркою. Приніс плакат, наштрикнув на дві гілки — "Проти свавілля і безчинства голови сільради Боярчука та землевпорядника Лаврова". Усім перехожим заявляв, що голодує.

На вулиці Коновалюк простояв під вікнами сільради ще 40 хв. Чекав, коли приїде хтось із журналістів. Пояснив, виступає проти чинного голови Юрія Боярчука, який знову балотується. Вимагав, щоб його кандидатуру зняли з виборів:

— Я сюди прийшов, бо хочу справедливості. Він пустив водопроводну трубу біля моєї хати. У серпні мені затопило город і подвір'я, двох сусідів теж підмочило. Так їм він збитки частково компенсував, а мені — ні. Наробив мені ущербу на 18 тисяч.

Односельчани не звертали на нього уваги йшли голосувати.

У Здовбиці голосують на трьох пунктах — у клубі, сільраді та школі.

— Хіба можна його голодування сприймати всерйоз? — говорять у виборчій комісії. — Прийшов із хати ситий, поголодував півгодини. Тільки поїхало телебачення, зразу забрався додому.

Зараз ви читаєте новину «"Голова наробив ущербу на 18 тисяч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути