Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 16:41

Генпрокуратура винна Луценку 1 гривню

Позавчора Шевченківський районний суд Києва визнав хибною інформацію про те, що у лідера блоку "Наша Україна—Народна самооборона" Юрія Луценка є паспорт громадянина Ізраїлю та нерухомість в ізраїльському місті Яффо. Раніше з такими звинуваченнями в ефірі телеканала "Інтер" виступав заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

Суд постановив, що Генпрокуратура повинна відшкодувати Луценку моральні збитки в 1 грн, а її представник в ефірі "Інтера" має спростувати інформацію про паспорт і нерухомість в Ізраїлі. Водночас адвокат Луценка Юрій Мартиненко не виключає, що це рішення Генпрокуратура буде оскаржувати в Апеляційному суді.

Майже півроку тому працівники Генпрокуратури провели обшук у квартирі Луценка. Виламали дверну ручку. Близько семи годин вони шукали ізраїльський паспорт та меблі, які нібито він отримав як хабар за видачу зброї. Натомість забрали закордонний паспорт і гроші. Також вилучили його іменну зброю.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура винна Луценку 1 гривню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути