четвер, 30 серпня 2007 16:57

Дітям роздають щоденники з Тимошенко

  Щоденники з такими обложками ”бютівці” роздають хлопчикам, а для дівчаток є щоденники, де обличчя Юлії Тимошенко всипане квітами
Щоденники з такими обложками ”бютівці” роздають хлопчикам, а для дівчаток є щоденники, де обличчя Юлії Тимошенко всипане квітами

1 вересня депутати-"бютівці" роздаватимуть школярам щоденники й зошити із зображенням лідерки БЮТ Юлії Тимошенко.

— Це не безкоштовний подарунок від Юлії Володимирівни, а невеличка допомога дітям, — пояснюють у Тернопільському міському штабі. — У нас бувають різні сім"ї. Не кожен може дозволити собі  купити зошити такої хорошої якості.

У штабі кажуть, що в сільській місцевості діти вже отримали зошити й щоденники. Вони двох видів: для дівчаток і хлопців. Перші — світло-рожеві з обличчям Тимошенко, на її щоці й навколо ока — тюльпани, троянди, чорнобривці. На задній палітурці — велике червоне серце. Всередині щоденника — карти України та Європи, табель, розклад уроків. Сторінки — блакитного, рожевого та салатового кольорів. Для хлопців БЮТ виготовив щоденники, де Тимошенко сидить на мотоциклі в білому гольфі й костюмі байкера. Із-під коліс мотоциклу вилітають іскри. Знизу напис: "Тільки вперед!". Такі ж обкладинки зошитів у клітинку та лінійку. Вони мають по 18 аркушів.

25-річна Олена Сидоренко із Сумського штабу БЮТ каже, що вони отримали 84 тис. щоденників та 350 тис. зошитів. "ГПУ" звернулася в одну зі столичних друкарень і з"ясувала, що виготовлення такої кількості щоденників коштуватиме не менше ніж 160 тис. грн, а зошитів — майже 400 тис. грн.

Депутати заперечують, що вони в такий спосіб агітують за БЮТ на позачергових виборах.

— Дитина не голосує. Вона ж не приходить додому й не каже: "Мамо, якщо ти не проголосуєш за БЮТ, я не буду вчитися!" — підвищує голос "бютівець" Андрій Шкіль, 43 роки.

Говорить, що депутати від БЮТу своїм коштом випустили зошити й щоденники і розповсюджують їх серед дітей без жодних натяків на агітацію.

— Це робиться перед виборами тому, що, звичайно, треба нагадати про політичну силу. Але там немає нічого, пов"язаного з виборами, — пояснює він. — Нам все одно, чи діти будуть брати ці зошити. Ми просто їх пропонуємо. Бо вибори пройдуть, а зошити й щоденники залишаться. Можливо, ці діти підростуть і колись проголосують за нашу партію або вступлять до неї.

"Регіонали" кажуть, що нічого подібного їхня партія дітям не пропонуватиме.

— Уряд будує школи, комп"ютеризує їх. А якщо Юлія Тимошенко купить до того пару зошитів, то я думаю, що це справі не зашкодить, — каже Ганна Герман, 49 років, і довго сміється.

Запевняє, що вони Януковича на мотоциклі не фотографуватимуть.

— Юлія Володимирівна просто любить свої фотографії. А ми не витрачаємо гроші на фото прем"єра. Діти й так знають і люблять Віктора Федоровича, як і їхні батьки, — запевняє Герман.

Зараз ви читаєте новину «Дітям роздають щоденники з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути