середа, 25 липня 2012 05:45

Депутат прямував із Києва до Одеси з середньою швидкістю 200 км/год

Автор: фото з сайта www.facebook.com
 

Нардеп-"регіонал" 48-річний Владислав Лук'янов 20 липня їде автомобілем "Ауді А8". Коштує такий $183 тис. На спідометрі 240 км/год. Це фото він виклав в інтернеті й підписав: "Потішила дорога на Одесу. 2 год. 40 хв, і на місці". Депутат прямував із Києва до Одеси з середньою швидкістю 200 км/год.

— Коли ми їхали і я був за кермом, то вибрали відрізок дороги, де не було перешкод, інших автомобілів, і там я спробував, яку швидкість машина може набрати, — розповідає нардеп. — Найбільша, до якої я розганявся, це 310 км/год. Але це було на моїй машині — БМВ 530, яку купив за 70 тис. євро два роки тому. Ця "ауді" не моя. З ДАІ я мав справу. Мене й зупиняли, бо їздив без прав, які загубив син-розтяпа, й штрафували.

У міліції сказали, що почнуть розбиратися з перевищенням швидкості Лук'янова, якщо хтось напише заяву чи депутат прийде з каяттям.

Зараз ви читаєте новину «Депутат прямував із Києва до Одеси з середньою швидкістю 200 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути