вівторок, 11 грудня 2018 05:35

Чумак очолив виборчий штаб Гриценка

— Я підтримую цього політика у президентській кампанії. Ми прийняли рішення об'єднати зусилля громадянського руху "Хвиля" і "Громадянської позиції", — каже народний депутат 60-річний Віктор Чумак про колишнього міністра оборони 61-річного Анатолія Гриценка на прес-конференції 10 ­грудня.

Обидві сили разом балотуватимуться на парламентських і місцевих виборах.

— Підемо спільно, щоб дати країні шанс. Зробити так, аби владі довіряли. А вона була прозора й відповідальна, — розповідає Гриценко.

До об'єднання закликали мера Львова, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового, дипломата Романа Безсмертного та лідера гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Чумак очолив виборчий штаб Гриценка.

Вибори президента мають відбутися в березні, а до Верховної Ради — у жовтні наступного року.

— Гриценко починає реальну роботу, — каже політтехнолог Олексій Голобуцький. 43 роки. — У нього третє-п'яте місце в рейтингу, від 6 до 8 відсотків. Це вже щонайменше фракція в наступному парламенті. Для цього треба добре зіграти на президентських виборах.

Святославові Вакарчуку буде важко конкурувати з Володимиром Зеленським. А от якщо підтримає Гриценка, то допоможе потрапити йому у другий тур.

Садовий вирішив проводити власну президентську кампанію, яка плавно переходить у парламентську. Щоб знову отримати фракцію — невелику, але свою. Не хоче розчинитися в партійному проекті Гриценка.

Зараз ви читаєте новину «Чумак очолив виборчий штаб Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути