Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2007 16:36

Бродський хоче створити потужну праву партію

47-річний депутат Київради Михайло Бродський відновлює партію "Яблуко". У березні 2005 року її з"їзд ухвалив рішення про саморозпуск, а члени партії увійшли до "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Згодом за списками БЮТу Бродський став депутатом міської ради Києва.

— Ідеться про створення потужної національної партії, яка зможе мати вплив не тільки у парламенті, але й на місцях, — розповідає про свої плани Бродський.

За його словами, конфлікту між ним і Тимошенко немає. Нагадує, що вийшов із фракції БЮТу в Київраді через те, що БЮТівці співпрацювали зі столичним мером Леонідом Черновецьким.

— Блок Тимошенко має лівий ухил, і програма БЮТу має ліві ідеї, — каже Михайло Бродський. — Для мене більш стратегічно відстоювати праву нішу.

Він хоче, аби "Яблуко" виражало інтереси середнього класу, а з БЮТом планує співпрацювати. Мовляв, у деяких питаннях їхні інтереси збігаються.

— Якщо узгодимо спільну програму до найближчих парламентських виборів, то "Яблуко" може увійти до складу БЮТу, — припускає Бродський. — Але нині йдеться про стратегічну нішу — представництво середнього класу в політичних колах.

Зараз ви читаєте новину «Бродський хоче створити потужну праву партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути