Ексклюзиви
пʼятниця, 16 липня 2010 07:48

"Брехня виголошується на найвищому рівні"

"Регіонала" Нестора Шуфрича, 43 роки, минулого тижня відправили у відставку з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій. В інтерв"ю сайту "Українська правда" та газеті "Сегодня" він дав оцінку цим подіям та розповів про конфлікти всередині владної команди.

Про вплив на Януковича керівника Адміністрації президента Сергія Льовочкіна

— Ця група (Льовочкіна, до якої також зараховують голову Служби безпеки Валерія Хорошковського, міністра палива та енергетики Юрія Бойка, співвласника компанії "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа. — "ГПУ") домінує серед усіх груп у Партії регіонів і є найвпливовішою. Вона впливовіша, ніж Азаров, Клюєв та інші. Льовочкін намагається взяти на себе роль поводиря.

Про перспективи віце-прем"єра Сергія Тігіпка

— Це — дуже серйозна фігура, яка з"явилась у тилу Партії регіонів. Одна з груп, яка має великий вплив на президента, розглядає його (Тігіпка. — "ГПУ") як спадкоємця Януковича. Якщо його рейтинг похитнеться, то ці маленькі щурики одразу побіжать до того, до кого перейде цей рейтинг.

Янукович має повноважень і можливостей значно більше, ніж Кучма

Про свою відставку

— Із трибуни Верховної Ради перший віце-прем"єр Андрій Клюєв сказав, що я дав "добро", і це було підставою фракції Партії регіонів проголосувати за мою відставку. Якщо брехня виголошується на найвищому рівні, то до чого тоді високі слова, що ми боремося з кризою, з корупцією?

Про доцільність збільшити повноваження президента

— Янукович, контролюючи більшість у парламенті, має повноважень і можливостей значно більше, ніж Кучма. Леонід Данилович про таке міг тільки мріяти. Януковичу, на відміну від Ющенка, не треба переживати, що робитиме щодо нього прем"єр Азаров.

Зараз ви читаєте новину «"Брехня виголошується на найвищому рівні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути