пʼятниця, 14 грудня 2018 00:35

Бойко поскаржився на "Опоблок" у поліцію

12 грудня співголову партії "Опозиційний блок" 56-річного Бориса Колеснікова допитали в Міністерстві внутрішніх справ. Заяву на колишнього однопартійця написав Юрій Бойко, 60 років.

Бойко попросив поліцію перевірити законність з'їзду "Опозиційного блоку", який запланували на 15 грудня. Звинуватив колишніх однопартійців у підробці документів. На допит запросили також голову політвиконкому партії Олександра Касянюка.

— Я прийшов у статусі свідка. Виходить, свідка ганьби нинішньої опозиції в особі Юрія Бойка. Він написав заяву до поліції. Скаржиться владі, з якою воює, щоб вона не дала провести з'їзд "Опозиційного блоку", — говорить після допиту Колесніков.

20 листопада фракція "Опоблоку" виключила зі своїх лав Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна. Перший був співголовою фракції, а другий — його заступником.

У листопаді Юрій Бойко і Вадим Рабінович створили "Опозиційну платформу — За життя". До неї долучився кум російського президента Путіна Віктор Медведчук.

— Сварки між колишніми "регіоналами" будуть, доки вони не домовляться. А вони обов'язково це зроблять, — говорить політолог Олександр Кочетков, 62 роки.

— Бойко, Льовочкін і Рабінович на чолі з олігархом Рінатом Ахметовим так відповідають на своє виключення з "Опозиційного блоку". Застосовують тиск. Зрештою зійдуться на чомусь, як було останні 25 років.Однак це буде не на користь українців. Об'єднаються, щоб отримати доступ до бюджетних потоків.

Зараз ви читаєте новину «Бойко поскаржився на "Опоблок" у поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути