четвер, 18 жовтня 2012 00:45

Богдан Горинь закликає голосувати за "Батьківщину"

Автор: фото з сайта www.radiosvoboda.org
  Богдана Горинь: ”Олігархам не вдалося завадити об’єднанню опозиційних партій, що сьогодні є потужною політичною силою”
Богдана Горинь: ”Олігархам не вдалося завадити об’єднанню опозиційних партій, що сьогодні є потужною політичною силою”

Об'єднана опозиція "Батьківщина" — це єдина політична сила, що зможе зупинити олігархів. І саме тому на парламентських виборах їх потрібно підтримати. Про це йдеться у зверненні до українців відомого громадсько-політичного діяча, колишнього політв'язня 76-річного Богдана Гориня:

— Коли аналізую нинішню ситуацію в країні, на думку приходять спостереження за деревами, яких обсіли кущі омел і смокчуть із них соки. Дерева поволі сохнуть, а омели зеленіють, дозрівають і народжують отруйні плоди. Щось подібне відбувається нині в нашій державі, яку обсіли олігархи-омели й висмоктують із неї сили. Народ для них — ніщо, вони дбають про власні інтереси, збагачуються й вивозять в офшори мільярди доларів.

Олігархам вдалося тимчасово нейтралізувати головних борців з ними — Юлію Тимошенко та Юрія Луценка, вважає він. Але їм не вдалося завадити об'єднанню опозиційних партій, що сьогодні є потужною політичною силою. На думку Богдана Гориня, саме Об'єднана опозиція "Батьківщина" зможе "усунути з тіла народу злоякісний наріст, скасувати закони, що стали зашморгом на шиї народу, звільнити політв'язнів, спрямувати країну на європейський, цивілізований шлях розвитку".

Звертаючись до співвітчизників, Богдан Горинь закликав їх прийти на парламентські вибори 28 жовтня і проголосувати за Об'єднану опозицію "Батьківщина". Вона в бюлетені під №19.

— Я вірю в перемогу! — такими словами він закінчив звернення.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Горинь закликає голосувати за "Батьківщину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути