пʼятниця, 10 травня 2013 00:30

Більшість дописувачів критикує відпочинок керівника "Батьківщини"

Автор: фото з сайта www.facebook.com
 

Увечері 7 травня керівник фракції "Батьківщина" 38-річний Арсеній Яценюк опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" фото з відпочинку в Ізраїлі. Він засмаглий, із кількаденною щетиною. Стоїть на фоні зони відпочинку біля басейну готелю із донькою, 8-річною Софією. Підписав фотографію англійською: "Живі люди на Мертвому морі. Моє покоління Пі!". Нардеп зупинився у п'ятизірковому готелі, вартість номера в якому на травневі свята становила близько $300 на добу, пише інтернет-видання "Храбро". У коментарях під фото політтехнолог 37-річний Тарас Березовець висловився: "Принаймні за фізичну форму двох лідерів парламентських фракцій (другий Кличко) можна не перейматися. Жінки 25-45 років уже в ейфорії". Більшість дописувачів критикує відпочинок керівника "Батьківщини". Вважає, він має готуватися до заключного мітингу акції "Вставай, Україно!", запланованого на 18 травня.

На відпочинок Яценюк вилетів із Києва 30 квітня, кажуть у його оточенні. На Великдень із дружиною і двома доньками був у Храмі Гробу Господнього. Повернувся додому у вівторок. Цього й наступного дня депутати мали працювати в комітетах і фракціях, згідно з розкладом роботи Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Більшість дописувачів критикує відпочинок керівника "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути