Ексклюзиви
вівторок, 26 січня 2016 05:25

"Батьківщина" й "Самопоміч" підтримують представника "Опозиційного блоку"

"Уважаемая Юлия Тимошенко. В ­Херсонской области депутаты Каховского городского совета от вашей партии готовы поддержать на должность секретаря горсовета потенциального предателя. Остановите их", — написав на своїй сторінці в соцмережі народний депутат 43-річний Сергій Хлань.

У Каховці на Херсонщині місцеві "Батьківщина" й "Самопоміч" підтримують обрання на посаду секретаря міської ради Павла Філіпчука. Він очолює місцеве відділення "Опозиційного блоку". Хлань звернувся до лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко, голови "Самопомочі" Андрія Садового та до Служби безпеки України. Напередодні ЗМІ поширили інформацію, що Філіпчук має відношення до сепаратистів із ЛНР і ДНР.

"Не втручався в боротьбу за посаду секретаря міськради Каховки. Це справа місцевих депутатів і місцевої громади. Але зараз, коли розкрилося справжнє обличчя глави місцевого "Опозиційного блоку", залишатися осторонь не можу. Публічно звертаюся до голів партій — зупиніть їх", — написав Хлань.

29 грудня торік у Каховці "Батьківщина" й "Самопоміч" відмовилися підтримати бійця АТО 37-річного Олега Кожемякіна. Він претендував на посаду секретаря міської ради.

"Батьківщина" й "Самопоміч" зібрали 18 підписів у 34 депутатів за керівника фракції "Опозиційного блоку" Павла Філіп­чука, — розповідає мер 42-річний Андрій Дяченко. — Хоча проти нього порушили дві кримінальні справи за заволодіння чужим майном. Ще в двох він є фігурантом.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" й "Самопоміч" підтримують представника "Опозиційного блоку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути