четвер, 26 жовтня 2006 19:51

Азаров не блудив, а був у "теплих краях"

Перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров, 58 років, повідомив, що законопроект про бюджет 2007-го Верховна Рада почне розглядати наступного вівторка.

Під час прес-конференції в Азарова гарний настрій. Постійно грається ручкою — крутить її між пальцями та намагається зігнути. Як завжди, говорить російською.

— Була виконана значна робота в усіх комітетах Верховної Ради та фракціях, — каже про проект бюджету. — Особливо в бюджетному комітеті. Було опрацьовано понад три тисячі пропозицій.

Азаров стверджує, що проект бюджету на наступний рік реально розпочинає виконання програми президента "Десять кроків назустріч людям". Передбачає поліпшення медицини, повну комп"ютеризацію сільських шкіл, запровадження різних соціальних програм.

Додає, що тарифи на комунальні послуги не перевищуватимуть 15% прибутку сім"ї.

— Нових податків та оподаткувань не буде. Ми працюємо тільки над зниженням їх відсоткової ставки, — запевняє Азаров.

Знову критикує журналістів за "красномовство".

— В одному інтернет-виданні я прочитав: "Повернення блудного сина". Що я можу сказати? Я ніде не блудив, — зауважує про публікації щодо його відсутності в країні під час роботи над проектом бюджету. — Мене це навіть образило. Я хворів на запалення легенів, почалися ускладнення. Лікарі порекомендували хоча б на днів 10–15 поїхати кудись погрітися. От я і поїхав погрітися. У теплі краї.

Зараз ви читаєте новину «Азаров не блудив, а був у "теплих краях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути