пʼятниця, 18 лютого 2011 01:30

Янукович скопіював телепроект Путіна

Президент Віктор Янукович 3 год. спілкуватиметься з громадянами України в прямому ефірі. Це відбудеться на річницю його інавгурації — 25 лютого об 11.00.

Відповідатиме на запитання, які присилали завчасно. Також організують пряме включення з регіонів. Цей телепроект "Розмова з країною" показуватимуть по шести каналах.

Запитання Януковичу можна надіслати через інтернет. Форми для них є на сайтах інформагентств УНІАН та "Інтерфакс-Україна". Також запитати можна телефоном за номером 0 800 50 20 11. Дзвінки приймають цілодобово. Слухавку беруть після першого гудка. Спочатку говорить автовідповідач:

— Вас вітає контакт-центр телепроекту "Спілкування з країною", де ви можете поставити питання до президента країни Віктора Федоровича Януковича. Після спілкування з оператором у вас буде одна хвилина, щоб залишити свої питання. Попереджаємо, що розмова записується.

До лінії під'єднується оператор. Питає ім'я, місто, професію та контактний телефон. Після того ми озвучуємо запитання.

Їх передаватимуть Януковичу щодня, запевняють в Адміністрації президента. Кожен отримає відповідь.

— Існує побоювання, що спілкування глави держави із суспільством на ділі виявиться 3-годинною політичною рекламною акцією, коли президента відгородять від неприємних запитань, — припускає голова київського Комітету незалежної медіа-профспілки Юрій Луканов, 52 роки.

Наприкінці минулого року подібний телепроект організували для російського прем'єра Володимира Путіна. Прямий ефір тривав 4 год. За цей час надійшли 2 млн запитань. Серед них не було жодного гострого, кажуть експерти.

Зараз ви читаєте новину «Янукович скопіював телепроект Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути