середа, 17 серпня 2011 06:15

Янукович розповів про найбільшу мрію

Президент 61-річний Віктор Янукович написав книжку "Україна — країна можливостей". Узявся до неї ще до президентства, а закінчив цього літа у відпустці в Криму.

Надрукують її перед 20-ю річницею Незалежності України в австрійській столиці Відень. Спочатку англійською мовою, потім — німецькою, українською, російською.

— Мені захотілося показати всьому світові нашу справжню Україну, її непростий шлях і прагнення до демократії та процвітання, — розповів Янукович у інтерв'ю інтернет-виданню "Обозреватель". — Я намагався безпристрасно викласти свою позицію як президента України, громадянина, патріота. Хотів донести, що наша країна, ймовірно, одна з найкращих для інвестицій у сучасному світі. У ній я дав розгорнутий аналіз великих інвестиційних можливостей України і реальних вигод для інвесторів.

Перша вигода — це земельна реформа, вважає президент.

— Її можна поставити в один ряд із інвестиціями у розробку нафти та газу, з тією різницею, що земля не закінчується і з часом її ціна зростатиме.

Друга інвестиція — в підготовку зимової Олімпіади 2022-го в Карпатах, у розвиток туризму в Криму. За три-чотири роки на півострові планують побудувати курорт міжнародного значення. Завдання цього проекту — збільшити кількість відпочивальників з 6 до 20 млн.

— У книжці я написав про свою головну мрію — сильну і процвітаючу Україну, в якій кожен зможе знайти достойну роботу, молоді люди матимуть життєві перспективи, а ветеранам і пенсіонерам буде забезпечена достойна старість, — додає Янукович. — У недалекому майбутньому бачу Україну державою із сильною економікою і розвиненими демократичними інститутами. Моя мрія збудеться.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів про найбільшу мрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути