пʼятниця, 05 вересня 2008 17:04

Янукович готовий домовлятися з усіма

Учора в кінотеатрі "Зоряний" лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 58 років,  закликав політиків об"єднатися й відмовитися від поділу на демократів і недемократів.

Янукович заходить до зали в піднесеному настрої. Усміхається. Стає біля трибуни.

— З ініціативи Партії регіонів процес об"єднання розпочався й набирає обертів. Те, що комусь здається змовою антиукраїнських сил, насправді — дорога до утвердження парламентської демократії як найоптимальнішої форми державного управління, — говорить він.

Журналісти запитують його про кулуарні домовленості з БЮТом щодо утворення коаліції. Згідно з ними, нібито Юлія Тимошенко залишиться прем"єром, а "регіонал" Андрій Клюєв буде її першим заступником. Віктор Янукович має стати головою Верховної Ради.

— Практично ніяких переговорів, що стосуються формування майбутньої коаліції й умов її формування, ще немає, — відказує Янукович.

Додає, що заради розвитку країни "регіонали" готові до переговорів із усіма. Після зустрічі журналісти перехоплюють лідера Партії регіонів у коридорі. Перепитують, що він мав на увазі, коли казав про об"єднання.

— Ви ж бачите. Чи вас швидкість не влаштовує? Не поспішайте, усе буде нормально, — сміється Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готовий домовлятися з усіма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути