Ексклюзиви
четвер, 13 серпня 2020 05:00

Андрій Пальчевський переїхав в однокімнатну квартиру

Автор: ФОТО НАДАНЕ ПРЕССЛУЖБОЮ політичної сили ”Перемога Пальчевського”
  Андрій Пальчевський поспілкувався з киянами в парках, магазинах, на ринках, зупинках громадського транспорту
Андрій Пальчевський поспілкувався з киянами в парках, магазинах, на ринках, зупинках громадського транспорту

Лідер політичної сили "Перемога Пальчевського" хоче з'ясувати проблеми українців на прикладі кожного району столиці. Протягом 10 тижнів 59-річний Андрій Пальчевський житиме по сім днів у різних районах Києва. Вияснить, як живуть кияни і ті, хто працює у столиці.

Цього тижня він оселився в однокімнатній квартирі площею 38 "квадратів" у Дарницькому районі Києва на просп. Петра Григоренка.

— До виборів житиму в різних районах, щоб зануритися в щоденні проблеми українців. Почав із Дарниці, з проспекту Григоренка. Мер кожного міста в Україні повинен знати і вирішувати проблеми найвіддаленіших районів. Не можна бути головою центру міста, як нинішній мер столиці, — каже Андрій Пальчевський.

Підприємець поспілкувався з киянами в парках, магазинах, на ринках, зупинках громадського транспорту. Люди скаржилися на складності в медичному, соціальному, комунальному забезпеченні. А також на забруднення повітря, що пов'язане з Бортницькою ­станцією ­аерації. Були обурені й обме­женням руху на ­Південному мосту, де ремонт триватиме до кінця вересня.

— Люди стоять у заторах по кілька годин, щоб дістатися на роботу чи з неї. Ремонтувати дорогу треба в нічний час. Я пропонував на законодавчому рівні заборонити міським головам за три-чотири місяці перед виборами створювати видимість бурхливої діяльності, перекриваючи мости. Мер зобов'язаний ремонтувати дороги, будувати лікарні, станції метро, розв'язки, створювати робочі місця протягом п'яти років, а не за три місяці до голосування, — говорить Пальчевський.

Політичний експерт Петро Олещук назвав Андрія Пальчевського єдиним опозиційним кандидатом на посаду міського голови Києва.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Пальчевський переїхав в однокімнатну квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути