Ексклюзиви
середа, 13 квітня 2011 05:00

Яценюка оштрафували на 425 гривень

Лідер "Фронту змін" нардеп Арсеній Яценюк, 36 років, сплатив 425 грн штрафу за порушення правил дорожнього руху. Про це написав на своїй інтернет-сторінці:

— Даїшники, побачивши мене, сказали, що протокол не складатимуть. Я наполіг — депутатська недоторканність не повинна поширюватися на адмінпорушення. Неприємно, але я справді був неправий — не дочекавшись зеленого, повернув до супермаркету. Пропоную всім колегам або не порушувати, або не прикриватися недоторканністю.

Під зізнанням Яценюка інтернет-користувачі почали це жваво коментувати. Користувач під ніком "Slav Ko" написав: "...тобто 10 років штрафів не платив? можна я вас з собою возити буду?".

У лютому 2008 року, коли Яценюк був спікером парламенту, його службовому авто перешкоджала проїхати машина Олексія Кожі — начальника спецпідрозділу Державтоінспекції "Кобра". Правоохоронець показав Яценюкові середній палець. Спікер поскаржився президентові Вікторові Ющенкові, й спецпідрозділ "Кобра" ліквідували.

Зараз ви читаєте новину «Яценюка оштрафували на 425 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути