вівторок, 05 липня 2011 06:00

Зять Мороза побив юриста

Автор: Фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Грузинський бізнесмен зять екс-спікера Олександра Мороза йде на вечірку в один зі столичних ресторанів торік у квітні. На світських заходах з’являється рідко
Грузинський бізнесмен зять екс-спікера Олександра Мороза йде на вечірку в один зі столичних ресторанів торік у квітні. На світських заходах з’являється рідко

34-річний Давид Сарія, зять екс-спікера Олександра Мороза, побив дописувача форуму, юриста Володимира Мнишенка. Бійка сталася через словесну суперечку після зустрічі Юлії Тимошенко з її прихильниками під Печерським судом. Мнишенко захищав екс-прем'єрку від образливих коментарів. Чоловіки домовилися зустрітися на Троєщині для подальшого з'ясування стосунків.

Володимир Мнишенко лежить у чотиримісній палаті №809 травматологічного відділення столичної лікарні швидкої медичної допомоги. У нього — подвійний перелом гомілки. Лікарі наклали на ногу гіпс. Згадувати пригоду чоловік не хоче.

— Я навіть не встиг нічого зрозуміти. Із джипа вистрибує Сарія, одразу накидається, біль сильний у нозі. Нічого не бачив, бо було темно, — каже Володимир.

Свою причетність до інциденту Давид заперечує:

— Володимир мені зателефонував і сказав: "Якщо ти хочеш, під'їжджай, поговоримо". Я приїхав, а він п'яний. Ми сварилися, але щоб я вискочив, побив бітою, зламав ноги і руки — це неправда.

Давид Сарія — грузинський бізнесмен, власник елітного салону краси "Кіка стиль" у центрі Києва. Одружений із молодшою донькою Олександра Мороза 39-річною Русланою. Подружжя виховує трьох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Зять Мороза побив юриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути