пʼятниця, 30 вересня 2011 05:30

Жива риба сниться до прибутку

"Снилося, що я в якійсь трохи затемненій кімнаті з малим вікном і бідним інтер'єром сиджу за мольбертом і малюю пори року в автопортретах. Відчуваю, хтось за спиною стоїть, озирнулася — людина з фотоапаратом. І — клац-клац-клац… Прокинулася.

Юлія, художник, 30 р., м. Київ".

Більше уваги приділіть не копіюванню дійсності, а психологічному зображенню. Вдалий час виставляти власні роботи на люди.

"Снилося, що дивлюся, як перетягують канат. З одного боку селяни, а з іншого — чиновники. Канат хоч і товстий, але урвався. Селяни втрималися на ногах, а чиновники попадали. Я почала зв'язувати канат, але він бив струмом. Я людина міста, працюю в кулінарії, а тому цей сон для мене дивний.

Василина, 26 р., м. Івано-Франківськ".

Селяни завжди стійкіші, бо самовідтворюються в праці на землі, а чиновники часто втрачають свої крісла й посади. Може трапитися, що у владних структурах відбудеться чергова солідна "чистка". Але суть сну: не беріться за сумнівні й небезпечні справи. Втрачене кохання не вдасться повернути.

"Риба в мілкій прозорій воді плавала така, як оселедці. Я хотіла впіймати, але побоювалася. Та щось штовхнуло мене на рішучість: вхопила найбільшу, втримала в руках, вийшла з нею на берег і комусь показувала. До чого це?

Людмила, 20 р., м. Канів Черкаської обл.".

Любов додає сил. Можете завагітніти або отримати якусь матеріальну винагороду.

Зараз ви читаєте новину «Жива риба сниться до прибутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути