середа, 18 квітня 2012 05:45

Жінки купують машини в тон помади

— Жінки обирають симпатичні автомобілі. Невеликі, але об'ємні всередині. Має бути автоматична коробка передач і кондиціонер, — каже 50-річний Микола Євдокименко, голова правління Запорізького автомобілебудівного заводу. — Багажник мусить бути великий, щоб у ньому помістилися всі покупки.

У столичному "Автоцентрі на Московському" презентували нові автомобілі.

Зі службового входу вибігають по троє хлопців у салатових штанях і дівчат у таких самих сукнях. Танцюють ламбаду. Слідом за ними виїжджає синя "ЗАЗ Віда". Глядачі аплодують.

Бізнесмен 32-річний Андрій Приходченко відкриває передні двері автомобіля, сідає за кермо.

— Машину розробляли два роки, а вийшла точна копія "Шевроле Авео", — чоловік крутить кермо, ноги ставить на педалі. — Єдина радість — невисока ціна. За цю автівку треба віддати близько 100 тисяч гривень, "авео" обійдеться тисяч на 30 дорожче. Хочу купити таку машину дружині. Поки сиділа в декреті, їздила на моїй "Тойоті Кемрі". Тепер хоче власну. Не має на чому їздити на роботу. Попередив: як куплю машину, забудь про шпильки й міні-спідниці. У такому одязі важко водити. Буває, дівчата шпилькою чіпляються за килимок і не встигають натиснути на педаль.

Раніше Андрій Приходченко мав автосалон у Білій Церкві на Київщині. Тепер  продає запчастини.

— Жінки люблять позашляховики, бо вони безпечні, мають високу посадку, яка покращує огляд. Малолітражки купують ті, хто їздить містом. Їх роблять спеціально для дам. Там є відділення для парасольок, окулярів, кілька люстерок. Жінки рідко стежать за технічним станом автомобіля, тому обирають моделі, яким техобслуговування треба проходити кожні 15 тисяч кілометрів.

Дружині планує купити червону машину.

— Жінки люблять машини яскравих кольорів. Часто обирають ті, в які люблять фарбувати губи чи нігті. Червону машина підійде лідерам. Жовті купують мрійники. Сині й фіолетові — любителі авантюр, які завжди добиваються своєї мети. Рожеві обирають занадто довірливі. Білі — невпевнені в собі. Чорна підійде любителям ризику.

Базова модель "ЗАЗ Віди" обійдеться в 90,8 тис. грн. Має гідропідсилювач керма, подушку безпеки для водія, протиугінну систему й обігрів заднього скла. 111,7 тис. грн коштує автомобіль з автоматичною коробкою передач. Він має 1,4-літровий двигун. На 100 км бере 6 л пального.

— Положення сидіння легко регулювати, тому авто підійде жінкам будь-якого зросту, — каже Ярослав Пригара, генеральний директор компанії "АвтоКепітал".

— Як правило, невисокі обирають машини з низькою посадкою сидінь. Довгоногим підійдуть автівки з рухомими кріслами. Люстерко в козирку водія зайве: жінка почне фарбуватися й спровокує аварію. Необхідна умова — великий бардачок, в який поміститься косметичка, сумочка й пара туфель. Коли його немає, речі кладуть на заднє сидіння. Незручно, як треба когось підвезти.

Треба надіслати п'ять фотографій

На презентацію запросили 25 моделей у напівпрозорих білих сукнях.

— На покази автомобілів обирають ретельно, — розповідає модель 19-річна Тетяна. — Кастинг оголошують за півроку до презентації. На електронну адресу слід надіслати п'ять фотографій у різних ракурсах і резюме. Участь можуть брати дівчата до 22 років. Перевагу надають тим, хто має модельні параметри, рівні білі зуби й зріст не нижче ніж 170 сантиметрів.

За вечір платять 500 гривень. На участь у презентації претендували понад сотня дівчат. Конкуренція велика, бо тут можна підчепити багатого чоловіка. Моя подруга Зоя рік працювала хостес на презентаціях і прем'єрах. Познайомилася з бізнесменом. Тепер їздить на "мерсі" й відпочиває на Канарах.

 

Зараз ви читаєте новину «Жінки купують машини в тон помади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути