пʼятниця, 28 травня 2010 06:37

"Жінкам забороняла поїти чоловіків кров"ю"

Автор: фото: Олена МАРЧЕНКО
  Сербська цілителька Йордана Кулинич користується методами білої магії. Вона не береться приворожувати, якщо карти показують, що ці двоє людей не будуть разом, їхні долі не перетинаються
Сербська цілителька Йордана Кулинич користується методами білої магії. Вона не береться приворожувати, якщо карти показують, що ці двоє людей не будуть разом, їхні долі не перетинаються

Киянка Галина Гребайло, 34 роки, розповідає, що її брата приворожили — напоїли менструальною кров"ю.

— У брата бізнес, хороша дружина, двоє дітей. Півроку тому став сам не свій. Худнути різко почав. На нього дивишся — весь мокрий, очі бігають, на підлеглих кричить. Із дружиною скандалить — чіпляється через дрібниці, почав пити. Як нап"ється — йде до куми. Під дверима в неї кричить, лається. На ранок протверезіє, каже: сам не знаю, чого ноги до неї понесло. Почав кричати по ночах, що та кума його ізнутрі пожирає.

Галина з невісткою пішли до куми.

— Вона в сльози. В усьому зізналася. У неї з чоловіками не складалося. Зважилася забрати Валіка із сім"ї. Думала, він її кохатиме. На колінах вибачення просила.

Знахарки сказали Галині, що брата напоїли менструальною кров"ю. Щоб зняти таке, треба велику силу мати.

— Ми замовляли молебні. У Почаєвському монастирі радили брату 40 днів постувати. А Валік же до м"яса — страшне. Посадили його на дієту. Ніби трохи відпустило.

Покійна бабуся 40-річної Ганни Гринюк з Умані займалася приворожуваннями.

— Зілля варила зі збуджуючих трав. Основним компонентом має бути біологічна речовина замовника — кров, сперма, піт. Але жінкам забороняла поїти чоловіків кров"ю. Бо  на повний місяць він стає як божевільний. А коли вона вагітніє чи настає менопауза — у нього відраза з"являється. Жінка буде тхнути йому сирим м"ясом.

Небезпечно використовувати ритуали для приворотів на кладовищі.

Замовила у відьми чорний ритуал. Зійшлася з чоловіком, але її діти померли

— Одна клієнтка вирішила сама зробити замовляння на цвинтарі. Знайшла могилу, де лежав покійник із таким же іменем, як у її обранця. Прочитала закляття. До жінки мрець почав приходити. Вона збожеволіла. А інша жінка, що мала двох діток, замовила у відьми сильний чорний ритуал. Із чоловіком зійшлася, але її діти померли, — розказує Ганна.

Приворот, навіть найсильніший, може не подіяти.

— Бабуся знала одну набожну сім"ю. На чоловіка сусідка око поклала. По яких тільки бабках не ходила — а тій родині нічого: чоловік тримався дружини й скандалів не було. Бабки сказали, що нічого тут не вийде.

До сербської цілительки 38-річної Йордани Кулинич з Умані за рік за приворотом звертаються 200–300 клієнтів. Останнім часом більше половини — чоловіки. Йордана переконує, що щастя через приворот можливе, коли є почуття.

— Я розкладаю карти, — розказує про свою роботу. — Якщо долі двох людей перетинаються — варто працювати. Якщо ні — їх насильно не зведеш докупи.

Ворожка знає молитви та обряди, як на духовному рівні зблизити двох людей. Усе, пов"язане із кладовищами і кров"ю, вважає методами чорної магії. Білий і чорний привороти легко розрізнити. Із білим — люди щасливі. Це означає, що в одного були справжні почуття, а інший цього не розумів. Якщо приворот чорний — людина ходить сумна, сама не своя.

Зараз ви читаєте новину «"Жінкам забороняла поїти чоловіків кров"ю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути