четвер, 26 березня 2009 19:21

Жерар Депардьє озвучує фільм про команду "Еквітес"

Автор: фото з сайту www.columbusquest.tv
  6 січня 2009 року команда ”Еквітес” на острові Гаїті, у Домініканській Республіці, відзначає Святий вечір із 12 тропічними стравами. Попереду — члени команди Андрій Супрун і Костянтин Могильник, їх фотографує Голтіс. Матроса Анатолія Бабарику знімає лікар
6 січня 2009 року команда ”Еквітес” на острові Гаїті, у Домініканській Республіці, відзначає Святий вечір із 12 тропічними стравами. Попереду — члени команди Андрій Супрун і Костянтин Могильник, їх фотографує Голтіс. Матроса Анатолія Бабарику знімає лікар

— Я знайшов трьох чоловіків, достатньо божевільних, аби за 40 днів перетнути океан без їжі та води, — розповідає французький актор Жерар Депардьє, 60 років, у рекламному ролику до документального фільму "Шляхом Колумба". Стрічку зняла українська команда "Еквітес" під час 40-денної подорожі Атлантичним океаном.  Депардьє дісталася роль оповідача.

Подорож семи українців тривала із 28 листопада 2008-го по 6 січня 2009 року. Троє з них: Володимир Вукста (псевдонім Голтіс), Костянтин Могильник та Андрій Супрун — увесь час голодували, лише пили воду. Впродовж експерименту Голтіс схуд на 20 кг, Могильник — на 12, Супрун — на 16,5. У стрічці розкажуть, як можна вижити в екстремальних умовах.

— У якісь моменти я був на межі, — згадує 48-річний Голтіс. — На десятий день голодування постарів на 20 років. Через два тижні потроху почав пити воду. Але від безсилля хвилин 40 налаштовувався, щоб дотягтися до чашки з водою. Спасибі нашому матросу Анатолієві. Ми називали його "мама Толя". Він на вахті нас підміняв і воду подавав.

Анатолій Бабарика, 44 роки, під час плавання не голодував:

— Мені страшно було навіть дивитися на тих, хто не їсть. Не те що голодувати самому.

— Подорож ми присвятили Різдвяному посту, — каже 45-річний Костянтин Могильник. — Улітку покажемо свій фільм в Україні й Росії, а потім продамо на американський канал "Дискавері". Наш проект коштує сотні тисяч доларів. Мусимо їх "відбити".

Кінооператором на кораблі був Сергій Михальчук, 36 років. Раніше він знімав стрічки "Мамай", "Коханець", "Мій зведений брат Франкенштейн".

— Я подорожую понад 15 років, — говорить Сергій. — Здійснив експедиції на Північний полюс, в Антарктиду, Азію. Із "Еквітес" був у Африці. Там усі перехворіли на малярію. Та в океані було найтяжче. Лише три дні минули без шторму, потім яхту кидало в різні боки. Я камеру не міг витягти із сумки. А ще ж її треба втримати. Почувався, немов на війні, але відзняв усе.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Депардьє озвучує фільм про команду "Еквітес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути