середа, 10 листопада 2010 06:45

Дружина Олеся Довгого відмовилася від його прізвища

 

Секретар Київради 30-річний Олесь Довгий одружився з 23-річною Катериною Ілляшенко, донькою депутатки від Партії регіонів Ірини Горіної.

Шлюб зареєстрували у п'ятницю, 5 листопада, у Дніпровському РАЦСі Києва.

— На розпис молодята прийшли з батьками та хрещеними, — розповідають працівники установи. — Наречена була одягнена в скромну, але дуже дорогу сукню. Весь загс прикрасили живими квітами. Ніколи ще у нас не було такої свадьби. Тільки, правда, наречена чогось відмовилася від прізвища чоловіка. Напевно, не хоче, щоб її кликали Довгою.

Кажуть, подружжя після реєстрації поїхало до одного зі столичних храмів. Там обмінялися обручками. Вінчання відклали до літа.

— Обряд обручення пройшов у Трапезному храмі Михайлівського собору, — говорить Олесь. — На нього, окрім родичів, приїхав мер Києва Леонід Черновецький.

Святкували весілля в одному з київських ресторанів. Батьки Довгого, за сімейною традицією, подарували молодятам ікону та старовинне Євангеліє. Тітка з дядьком молодого вручили подружжю сервіз. Батько Катерини написав для подружжя вірша.

— Олесь з Катьою два роки зустрічаються. З весни живуть на дачі у Кончі-Заспі. Той будинок Довгий орендує, — говорять друзі пари. — Катя дуже гарна, колись займалася модельним бізнесом, недавно закінчила КІМО, вчиться на телеведучу. Олесю завжди подобалися дівчата модельної зовнішності.

Довгий узяв відпустку на два тижні. На медовий місяць подружжя поїхало до Парижа.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Олеся Довгого відмовилася від його прізвища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути