четвер, 11 вересня 2008 20:23

Жан-Поль Бельмондо розлучився

  Шлюб французького актора Жана-Поля Бельмондо із Наті Тардівель тривав 6 років
Шлюб французького актора Жана-Поля Бельмондо із Наті Тардівель тривав 6 років

— Я офіційно підтверджую, що ми з Наті вирішили розірвати шлюб, — заявив у понеділок французький актор 75-річний Жан-Поль Бельмондо.

— Про причину  говорити відмовляюся, це справа мого приватного життя.

Колишня дружина Бельмондо — манекенниця та балерина Наті Тардівель, 47 років. Із актором вона познайомилася на тенісному турнірі "Ролан Гаррос" 1989-го. Тоді Наті була танцівницею, але кинула роботу в серпні 2001-го, коли  Жана-Поля скосив інсульт під час відпочинку на Корсиці. Йому паралізувало праву частину тіла. Під час реабілітації на острові Маврикій актор послизнувся у ванній і впав, зламав шийку стегнової кістки. Півроку провів в інвалідному візку, а Наті доглядала його.

Побралися 2002-го. За рік у подружжя народилася донька Стелла. У Жана-Поля це четверта дитина. Бельмондо сім років був одружений із танцівницею Елоді Константен, молодшою на сім років. Вона народила акторові сина Поля, який став гонщиком "Формули-1", дочок Флоранс і Патрисію. Остання згоріла 1994-го під час пожежі в їхній квартирі. Перша дружина Бельмондо подала на розлучення, коли дізналася про його зв"язок зі шведською актрисою Урсулою Андерс. Жан-Поль також мав романи з італійською актрисою Лорою Антонеллі та іспанською співачкою Карлос Сотто-Майор.

— Короткочасних інтриг у мене було кілька сотень, — каже актор.

Зараз ви читаєте новину «Жан-Поль Бельмондо розлучився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути