Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2012 06:30

Закодований чоловік може оніміти

"Маю сина і доньку, — починає лист 39-річна Вікторія з Волині. — Були слухняними дітьми, але торік хтось підмінив. Донька вчилася дев'ять років на п'ятірки, а в 11-му класі стала прогулювати школу. Ледь встроїли її в коледж. Вчиться погано, сесію ледь здала. На батьків кричить, брата не любить, весь час із кимось по телефону говорить. Із сином у школі ніхто дружити не хоче. Він усіх б'є. Боюся, що виросте бандитом. Він дуже погано говорить, часто заїкається і ковтає слова. Останнім часом з хати почали пропадати гроші. Діти клянуться, що не брали. Ми з чоловіком не знаємо, що робити".

Лист читає київський біоенергетик Мирослав Олійник, 47 років. Кладе на стіл фотографію сім'ї Вікторії. У доньки довге русе волосся, у сина — блакитні очі. Мирослав Іванович сканує знімки рукою.

— Діти грошей з дому не виносять. Гроші винесла жінка, але не кровна родичка. Гроші у вашому домі виводяться, бо часто замітаєте на ніч і робите протяги у квартирі. Донька зміниться після 18 років. Вона рано вийде заміж, але ви її вибору не суперечте. З чоловіком створить щасливу сім'ю. Сина треба відвести до логопеда. Заїкатися почав після стресу — десь загубився або злякався.

"Мій син часто приходить з роботи напідпитку, — розповідає Наталя Петрівна з Чернівців. — Я дуже переживаю, тому часто плачу. У нього двоє маленьких дітей, але він тільки про себе думає".

— Ні в якому разі не кодуйте сина без його волі, — радить біоенергетик. — Часто зустрічаю матерів і дружин, які відносять до ворожок сорочки чоловіків, синів, братів, аби вивести їх із запою або закодувати. Це руйнує біоенергетичну оболонку людини. Без її відома віщуни втручаються у життя. Таку людину може паралізувати, чоловік може раптово захворіти або оніміти. Вашому сину треба змінити роботу, аби вирвати з поганої компанії.

"Мені вже кілька днів підряд сниться один і той же сон, — розповідає у листі 32-річна Світлана з Львівщини. — Наче я провалююся у якусь прірву, з якої не можу вибратися. Вранці прокидаюся і сильно болять ноги, відчуваю сильну втому, наче я дійсно цілу ніч лазила по горах. З чоловіком обоє працюємо, нормально заробляємо, але на власне житло не назбираємо ніколи. Поки живемо з батьками. У хаті постійно хтось свариться. Сестра нагуляла дитину невідомо від кого. Не хоче її глядіти. Лишає малу вдома, сама йде гуляти, багато п'є, приводить додому чоловіків. Пробувала з нею поговорити, нічого не вдається. Вона почала виносити з дому гроші, бреше і матюкається. Чи вийде вона коли-небудь заміж, чи буде у нашій родині спокій?"

— Поведінка сестри очікувана. У такий спосіб вона хоче сховатися від інших проблем. Вона вийде заміж через два роки і народить ще двох дітей. Подайте у церкві молитву за її здоров'я. Падіння часто сниться до змін. Оскільки з прірви вилазите, то на вас очікує покращення життя. Скоро можуть підвищити на роботі. Ви матимете власну квартиру. Чоловікові дістанеться спадок від родичів по батьковій лінії. Скоро станете матір'ю.

Зараз ви читаєте новину «Закодований чоловік може оніміти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути