Ексклюзиви
четвер, 08 лютого 2007 17:22

Займіться вихованням дітей

ОВЕН (21.03–20.04) Початок тижня сприятливий. Вас відзначать або отримаєте подарунок. Під кінець тижня пощастить у коханні.




ТЕЛЕЦЬ (21.04–21.05) З вівторка займіться фізичною працею. З четверга утримайтеся від ділових поїздок. А в неділю відбудеться вдала подорож або отримаєте гроші.




БЛИЗНЮКИ (22.05–21.06) На початку тижня не ризикуйте фінансами. У середу й четвер — проблеми з електротехнікою. Потім можна відправлятися в подорож. У неділю з кимось посваритеся.




РАК (22.06–23.07) Початок тижня нейтральний. У вівторок—четвер відмовтеся від серйозних справ. П"ятниця — для кохання і подарунків. У неділю отримаєте прибуток.




ЛЕВ (24.07–23.08) Понеділок сприятливий для грошей. Четвер—субота — для бізнесу й романтики. У неділю можливі проблеми в дорозі.




ДІВА (24.08–23.09) У понеділок проблеми з фінансами. Можете  посваритися з дітьми. До четверга — гармонія в особистому житті. Та й у справах підйом.




ТЕРЕЗИ (24.09–23.10) Початок тижня сприятливий для контактів. Вівторок-четвер складні для бізнесу. Потім добре зайнятися інтелектуальними вправами.




СКОРПІОН (24.10–22.11) З вівторка зросте ділова активність. Можете отримати гроші. У п"ятницю й суботу вас можуть надурити. У неділю — приємний сюрприз.




СТРІЛЕЦЬ (23.11–21.12) Початок тижня сприятливий для фінансів. Зробите значну покупку. Четвер—субота вдалі для домашніх справ. У неділю обережно з алкоголем.




КОЗЕРІГ (22.12–20.01) У вівторок—четвер займіться кар"єрою та сердечними справами. П"ятниця принесе розчарування. У неділю можете познайомитися з цікавим партнером.




ВОДОЛІЙ (21.01–19.02) Початок тижня добрий для фінансових оборудок. У вівторок—четвер можливі проблеми з грошима. П"ятниця й субота ризиковані. Зверніть увагу на дітей.




РИБИ (20.02–20.03) Початок тижня не для юридичних справ. З вівторка розпочнеться сприятлива смуга. Таланить тим, хто займається дрібним бізнесом. Наприкінці тижня ліпше залягти на дно, а в неділю — розважитися.

Зараз ви читаєте новину «Займіться вихованням дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути