вівторок, 28 травня 2013 07:15

За перемогу змагалися 40 дівчаток

Автор: фото з сайта www.vk.com
 

5-річна Христина Аветисян з Дніпропетровська перемогла на конкурсі краси і талантів "Міні- міс світу — Юна модель-2013". Він відбувся у російському Санкт-Петербурзі. За перемогу змагалися 40 дівчаток.

— К победам мне не привыкать, но именно этот титул стал моим самым большим триумфом за пять лет, — каже Христина Аветисян. — Участь у конкурсах краси беру з трьох років. Перед виходом на сцену мене підтримує мама. Вона завжди дивується, чому в такі моменти я не хвилююся. А я їй відповідаю: "Я до цього вже звикла".

Христина ходить до дитячого садка. Двічі на тиждень займається у модельному агентстві "Галаксі".

— Там я співаю, танцюю, позую перед фотографами і беру участь в модних показах. А в садочку про все це розказую своїм подружкам. Коли вихователька не бачить, вчу їх, як правильно ходити подіумом. Але так, як у мене, ще ні в кого не вийшло. Дівчаткам раджу рівно тримати спину і не горбитися. Коли хлопчики починають смикати за кіски, доводиться розповідати їм про манери справжніх джентльменів. Удома люблю гратися зі своїми сестричками і бавитися з ляльками. Прибираю за собою іграшки й застеляю своє ліжко. За це мама дозволяє мені дивитися телевізор. Люблю мультфільми "Том і Джері" та "Школа чарівників". А ще щодня дивлюся передачі про моду.

Зараз ви читаєте новину «За перемогу змагалися 40 дівчаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути