Ексклюзиви
пʼятниця, 10 червня 2016 06:10

За голі груди на фестивалі байкерів дають Коктейль

Автор: ФОТО З САЙТА www.vk.com
  На XIV Міжнародному мотофестивалі ”Тарасова Гора” відвідувачі стояли у черзі, щоб сфотографуватися з трайком — гібридом мотоцикла та автомобіля
На XIV Міжнародному мотофестивалі ”Тарасова Гора” відвідувачі стояли у черзі, щоб сфотографуватися з трайком — гібридом мотоцикла та автомобіля

— Нескромно говорити, що ми найкращі. Але люди так кажуть. Щороку до нас приїжджає все більше учасників, — розповідає 46-річний Ашот Арушанов, президент мотофестивалю "Тарасова Гора". 2-5 червня захід відбувався під Черкасами в селі Благодатне. Зібралися понад 8 тис. байкерів і їхніх прихильників з України та з-за кордону.

3 червня від Черкас їдемо автобусом. Дорогою обганяють колони байкерів на мотоциклах. При вході на фестиваль квитки продають по 300 грн чоловікам, жінкам — по 150. Якщо вона сама приїхала на мотоциклі — пускають безкоштовно. Учасникам на руку надягають кольорові браслети з гаслом "Космос буде або наш, або нічий".

— Вважають, що сім років — це космічний цикл. Ми його пройшли двічі, — говорить прес-секретар заходу 31-річна Світлана Горідько. Нині відбувається 14-й фестиваль.

На перехресті доріжок стоїть банер із зображенням Шевченка у скафандрі. Кілька людей зайняли чергу, щоб сфотографуватися. Навпроти продають срібні прикраси, шкіряні вироби. 40-річний Павло Дубенко із Черкас міряє жилет за 2 тис. грн.

— На "Тарасову Гору" приїж­джаю вдруге. Беру з собою дружину, — розповідає Павло. — Багато видатних і творчих людей побачив. Торік гурти виступили на сцені. Потім усі пішли в бар. Поряд зі мною сідає Василь Вірастюк (чемпіон світу з силового багатоборства. — ГПУ), каже: "Подвинься трошки". Був вражений.

За рядом продавців — житлові корпуси й будиночки. Їх гості фестивалю можуть зняти. Біля одного будинку стоїть бар.

— Ми з цією табличкою їздимо вже вісім років, — говорить бармен 39-річний Андрій Григорчук. Показує на плакат позаду "Сиськи — и коктейль ваш". За демонстрацію грудей безкоштовно дають жінкам коктейль.

— Це крута дошка, — бармен показує на напис "Одним дебилом больше" із сімома засічками. — Безкоштовний коктейль даємо тільки дівчатам. Але якщо чоловіки бачать табличку і починають задирати футболки — вважаємо їх дебілами. Ведемо рахунок засічками на дошці. Щороку таких стає менше. Декого одразу застерігаємо.

Цікавий випадок був у Вінниці. Підходять дві літні тьотушки, квадратненькі, невисокі. Показують на табличку, питають: "Це діє?" ­Говоримо, так. Просять один коктейль. Готуємо — одна з них вивалює груди. Всі аплодують, свистять. Вона пробує коктейль, каже: "Гарний. На, доцю, мама тобі заробила". І дає його 12-річній дитині. Вони йдуть, через півгодини повертаються. Тепер інша жінка просить коктейль. Усе повторюється. Але виявляється, що то вже хрещена. Більше не приходили. 2008-го мене на фестивалі обанкротили з безкоштовними коктейлями. Приходили по троє-четверо дівчат. Одна взагалі не вдягалася. Мені не потрібні груди, але люди мають бути розкуті.

— Женщинам-байкерам хорошо, — говорить 35-річна Тетяна Долгова з Києва. Сидить на власному байку, поправляє зачіску після шолому. — Только или прическа, или шлем — надо выбирать. Со стороны мужчин постоянная забота о твоей безопасности. Иногда не только уступают дорогу, но и освобождают ее для девушек. Настоящие современные рыцари.

Поблизу сцени розпочинаються спортивні змагання. Їх веде Василь Вірастюк. Шість команд стрибають у мішках, ловлять мотоциклетним шоломом яйця, бігають наввипередки в тракторних шинах. Близько 19:00 починається концерт. Його хедлайнер — столичний гурт "Танок на майдані Конго".

Наступного дня мотоколона байкерів приїхала до Канева. На Чернечій горі поклали квіти на могилу Тараса Шевченка та відвідали музей поета.

Зараз ви читаєте новину «За голі груди на фестивалі байкерів дають Коктейль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути