пʼятниця, 18 січня 2013 06:00

За фотосесію Ірині Шейк платять близько 50 тисяч доларів

Автор: фото з сайта www.thesun.co.uk
 

Російська модель 27-річна Ірина Шейк позує у купальнику колумбійського дизайнерського дому "Аква Бендіта" на Лазуровому узбережжі у Сен-Тропе. За фотосесію їй платять близько $50 тис.

— Я пішла в модельний бізнес, щоб дати освіту сестрі й допомогти мамі, — розповідає Ірина. — Мій батько працював на шахті, рано помер. Щоб нас прогодувати, мама ходила на три роботи. Гроші я почала заробляти у 18 років. Тоді стала переможницею конкурсу "Міс Челябінськ" і поїхала до Європи працювати моделлю.

Через два роки Ірина купила собі квартиру площею 232 кв. м у центрі Манхеттена в Нью-Йорку. Віддала за неї $2 млн. Торік португальський футболіст 27-річний Кріштіану Роналду, з яким вона зустрічається, подарував їй будинок у Мадриді за $7 млн.

— Ми з Кріштіану познайомилися три роки тому на зйомках реклами спідньої білизни, — згадує модель. — Він чотири місяці до мене залицявся. Я на це не звертала уваги, бо була зайнята роботою. Та вже після першої зустрічі зрозуміла, що чекала цього чоловіка все життя.

Пара мала одружитися влітку 2012-го, та весілля скасували.

— Це все через постійні зради Кріштіану, — розповідають в оточенні футболіста. — Він звик бути в центрі уваги. Навряд чи зможе бути вірний все життя одній жінці.

Зараз ви читаєте новину «За фотосесію Ірині Шейк платять близько 50 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути