середа, 16 березня 2011 10:08

За Єрмаковим матір підглядає у бінокль

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Дизайнер Сергій Єрмаков з мамою Вірою Геннадіївною. Три роки тому купив їй квартиру в будинку навпроти свого
Дизайнер Сергій Єрмаков з мамою Вірою Геннадіївною. Три роки тому купив їй квартиру в будинку навпроти свого

Дизайнер 38-річний Сергій Єрмаков відкриває свій перший бутик у Києві.

— Цілу ніч не спав, думав, якою буде презентація. Це ж мій перший бутик. Працювати тільки на одну клієнтку — легше. Я знаю її фігуру, подію, на яку вона йде. Але всі дизайнери заробляють в основному на масовому продажі, — розповідає у своєму ательє в центрі Києва. — Продаватиму одяг не тільки от кутюр. Це будуть невеликі партії зимового одягу, хутро, шкіра, сумочки й шапки. Найдешевша річ коштуватиме 300 доларів, а найдорожча — 30 тисяч.

Біля Сергія на манекені корсет, на якому намальований портрет співачки Мадонни.

— Її полюбив 20 років тому. Всіх жінок до неї рівняю. В Мадонни такий маленький зріст, який мені якраз підходить. Я маю 167 сантиметрів. Через це комплексую перед високими дівчатами. Не розумію, чому мені приписують романи з моделями. Жодного разу не зустрічався з ними. Я навіть своїй подрузі Вольновій (телеведуча Світлана Вольнова. — "ГПУ") кажу: "Якщо ти будеш на підборах, я з тобою нікуди не піду. Ти сама шпала, а ще копита взуєш. Я тобі в пуп дихати не хочу".

Цікавлюся, яку найдорожчу річ пошив.

— Одна із моїх рубльовських клієнток має ювелірний салон. Я шив їй весільну сукню із коштовних каменів. Натуральними перлами та діамантами розшивали ліф плаття. Вийшло імпровізоване кольє по декольте. Навіть не цікавився вартістю тої сукні, але вона була просто астрономічна.

Єрмаков мешкає сам в однокімнатці в центрі Києва. Житло брав у кредит. Три роки тому в будинку навпроти купив квартиру матері.

— Моя мама досі думає, що мені 3 роки. Вольнова мені казала: "Серьога, не роби дурницю, не купуй мамі квартиру біля себе". Тепер розумію, що Свєта була права. Мама має військовий бінокль і постійно зазирає до мене. На другий день питає: "Чому в тебе світло горіло до четвертої ранку?".

Зараз ви читаєте новину «За Єрмаковим матір підглядає у бінокль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути