Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2018 00:05

Друга дружина Андрія Ющенка планує народити трьох дітей

Автор: www.pravda.com.ua
  Андрій Ющенко — старший син третього президента України, в листопаді торік узяв шлюб із Оленою Безуглою. Жінка має ресторанний бізнес
Андрій Ющенко — старший син третього президента України, в листопаді торік узяв шлюб із Оленою Безуглою. Жінка має ресторанний бізнес

— В Андрюші все добре, у нього — сім'я. Уже в мене серце спокійне, — каже екс-президент Віктор Ющенко в інтерв'ю. Минулого тижня стало відомо, що його старший син 32-річний Андрій одружився в листопаді торік. Це другий шлюб чоловіка.

Обранкою Андрія Ющенка стала столичний ресторатор Олена Безугла, 34 роки. Весілля святкували в Києві. Запросили родичів і близьких.

— Не хотілося це афішувати, бо в нас люди не люблять звичайні, скромні весілля. Ми взагалі майже нікуди не ходимо, — говорить Олена.

Модель весільного плаття придумала сама. Це була закрита мереживна сукня з довгим рукавом. На голову одягла фату.

У подарунок від родини Ющенків пара отримала путівку на Сейшельські острови в Індійському океані. Там провели медовий місяць.

Безугла — родом із Запоріжжя. Має економічну освіту. Її сім'я володіє місцевим ринком. Матір — головний бухгалтер. Батька вбили, коли Олені було 10 років.

— Чоловік сестри — бізнесмен. Він для мене став, як батько. Потім з'явився вітчим. У нас є дача, невелике господарство. Час важкий, тому й кури є, і картоплю садимо, — про­довжує Безугла.

До столиці жінка переїхала 14 років тому. Тоді ж познайомилася з Андрієм Ющенком у ресторані.

— Ми одразу сподобалися одне одному. Але, напевно, були занадто молоді. Мали свої амбіції. Мені було важко, коли Андрій став популярним. Весь час сходилися-розходилися, — каже Олена.

До заміжжя працювала моделлю, знімалася у кліпах, керувала нічними клубами. 2015-го балотувалася в депутати міськради Запоріжжя. Зараз є співвласницею столичного елітного ресторану. Має благодійний фонд.

— Невістка наша — мила, розумна, працелюбна, як мураха, — додає Віктор Ющенко.

Олена Безугла планує народити трьох дітей. Разом із чоловіком живе у його будинку в селі Козин на Київщині по сусідству з кумом Віктора Ющенка — президентом Петром Порошенком.

Андрій Ющенко три роки був одружений із Єлизаветою Єфросиніною. Пара розлучилася 2012-го. У них є донька Варвара, 8 років. Чоловік має бізнес — володіє часткою в автовокзалі Івано-Франківська.

Зараз ви читаєте новину «Друга дружина Андрія Ющенка планує народити трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути