Ексклюзиви
пʼятниця, 04 березня 2011 02:45

Восьмого березня жінки будуть сварливими

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У Києві відбувся з'їзд Спілки астрологів. На ньому обговорювали питання співпраці астрологів із Міністерством надзвичайних ситуацій і працівниками Державтоінспекції.

— Влада хоче викреслити нас зі списку офіційних професій. Порівнюють із ворожками, але ми не маємо надздібностей і не вміємо пророкувати майбутнє. Ми такі ж учені, як і фізики, — каже львівський астролог Олег Горбань.

Астрологи вивчають вплив певної планети на самопочуття. Від цього залежить імовірність аварій і катастроф.

— Наприклад, Меркурій відає реакцією і розумовими процесами, — пояснює Олег. — Коли рух цієї планети сповільнюється, людина стає неуважною, знижується її здатність швидко реагувати на все, що відбувається навколо. Ми можемо надати такі прогнози, розписані по днях і годинах, ДАІ або МНС, щоб у певні дні мобілізувати їхні сили.

У 1995–1996 роках львівські астрологи співпрацювали із ДАІ. Тоді вони визначали небезпечні зони на автошляхах. Там справді зафіксували найбільшу кількість дорожньо-транспортних пригод, порівняно з іншими ділянками. Хоча на дорозі не було крутих поворотів.

Для МНС 12 років готує прогнози астрофізик Емма Несмянович-Зайченко.

— Визначаю ризиковані дні у місяці, коли можуть виникати катастрофи. Враховую погоду та техногенну безпеку регіонів. Крім України, даю дані про ситуації в країнах, які можуть позначитися на нас. Я передбачила, що 10 лютого прокинеться вулкан в Ісландії. Так і сталося. Неспокійно Україна переживе літнє сонцестояння 22 червня. Під впливом часткового сонячного затемнення велика катастрофа може трапитися 1 липня. Про неї поки що говорити не буду, щоб не лякати народ. Це може мати зворотну дію. Люди люблять програмувати себе на біду. Будь-якому лиху можна запобігти, якщо застерегтися.

Столичний астролог 42-річна Світлана Вавелюк погоджується зробити прогноз на березень–квітень.

— 3–5 березня важко переживатимемо молодий місяць. Восьмого березня особливо агресивно себе поводитимуть жінки. Можливі спалахи сімейних конфліктів та побутових непорозумінь. Спокійна ситуація на автошляхах протримається до 12 березня. Тиждень із 12-го по 19-е — краще зайвий раз не сідати за кермо. Уважність та зосередженість дорівнюватимуть нулю. Людей переповнюватимуть емоції, через повний місяць турбуватимуть головний біль, слабкість та сонливість.

У квітні ризикованими днями називає 22–24 числа. Водіям радить уникати навіть найменшого ризику на дорогах.

Зараз ви читаєте новину «Восьмого березня жінки будуть сварливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути