Ексклюзиви
четвер, 30 грудня 2010 00:30

Восени Азарова відправлять у відставку

 

Для президента 60-річного Віктора Януковича наступний рік буде ефективний. 2011-й зробить його людиною, яка залишиться в історії України.

Часто звільнятиме людей із посад.

— Гроші йтимуть йому до рук. Кілька разів уникне небезпеки, яка загрожуватиме життю. У березні–квітні необхідно приділити увагу здоров'ю. Може потрапити до лікарні через травму. Влітку державі загрожуватимуть катаклізми. Янукович зробить несподівані кроки, які зміцнять його авторитет. Стосунки в сім'ї ускладняться.

Лідер "Батьківщини" 50-річна Юлія Тимошенко до червня буде під загрозою політичної розправи. Щоб не втратити свободу, їй доведеться багато працювати з мас-медіа. Варто спрямувати зусилля на заробляння грошей і оновлення колективу. Активна діяльність розпочнеться 2012-го, піднесення — 2014-го. Їй необхідно підтримати серцево-судинну систему. Можливо, доведеться лягти на нескладну операцію.

Прем'єр Микола Азаров, 63 роки, заживе скандальної слави. Матиме проблеми через невміння вирішувати справи дипломатичним шляхом. Пік політичної кар'єри припадає на весну 2011-го. В листопаді може не втриматися на посаді.

Найвдаліші кроки мільярдера 45-річного Дмитра Фірташа будуть у перші місяці року. У квітні фортуна відвернеться. У жовтні–листопаді почнеться час випробувань. Наприкінці року може втратити дещо важливе.

Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, 38 років, у травні конфліктуватиме з оточенням президента. Кінець 2010-го щасливий, початок 2011-го — невдалий. Утримати своє найбільше досягнення не зможе, часто мінятиме посади.

Голова партії "Свобода" Олег Тягнибок, 42 роки, вдалі кроки здійснить з початку року і до червня включно. Намагатиметься діяти весь рік, але йому не даватимуть це зробити. Як політикові йому заважатиме імпульсивність і заздрість до чужого успіху.

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, 36 років, зміцнюватиме авторитет, доки залишатиметься в опозиції. Піднятися на високі посади йому завадить сильний супротивник. Значної популярності заживе за межами України. Може емігрувати і зробити гарну політичну кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «Восени Азарова відправлять у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути