четвер, 05 січня 2012 05:45

Волочкова купує квартиру в Києві

Кажуть, що Російська балерина 35-річна Анастасія Волочкова переїде до Києва. Вона хоче придбати трикімнатні апартаменти у центрі столиці. Таке житло коштує від 1 млн грн.

— Я поки що живу в готелі, де мене все влаштовує, — говорить Анастасія у столичному ресторані "Біблос".

Балерина у джинсах, майці з декольте та короткому піджаку. Груди намастила блискучим кремом. На руках три великі персні з діамантами.

— Після того, як мене виключили із "Єдиної Росії", всі театри в Росії зачиняють переді мною двері. Тому зараз у мене більше друзів у Києві, аніж у Москві. Мій недавній тур в Україні по дев'яти містах був такий успішний, що мене запросили в лютому виступити ще у 18. Серйозно міркую щодо переїзду до Києва. 19 грудня з Аланом Бадоєвим знімали кліп мого номера "Танго".

Кажуть, балерина зустрічається з російським співаком Миколою Басковим. Він виклав в інтернет світлини, де Волочкова спить на його грудях.

— Коля дуже любить такі хуліганські вчинки. Я на нього не ображаюся. Він репетирував у мене вдома свій концертний номер. Було пізно, і я задрімала. А Коля зняв це. Але ми не пара. Я зараз вільна.

Волочкова — найбагатша балерина Росії. За рік на своїх виступах заробляє до $1 млн. Жила у цивільному шлюбі з російським бізнесменом Ігорем Вдовіним. Від нього має доньку 6-річну Аріадну.

— Ми й зараз часто бачимось. Ігор майже щовечора приїжджає до мене додому й готує нам вечерю. Але між нами лише дружба.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова купує квартиру в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути