вівторок, 30 січня 2018 05:26

Онучка Леоніда Брежнєва померла від раку

Автор: www.vesti.ru
  Вікторія Філіпова останні 20 років не мала власного житла. Із цивільним чоловіком орендувала дачу поблизу Москви
Вікторія Філіпова останні 20 років не мала власного житла. Із цивільним чоловіком орендувала дачу поблизу Москви

У Москві провели в останню путь онуку колишнього генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва 65-річну Вікторію Філіпову. Померла від раку.

— Мама скрывала свою болезнь, — каже її донька Галина Філіпова, 44 роки. — За кілька днів до смерті подзвонила і сказала, що має останню стадію раку. Попросила приїхати, щоб попрощатися.

Вікторія Філіпова закінчила московський ГІТІС. Була театральним критиком. Заміж виходила двічі. Її першим чоловіком став банкір Михайло Філіпов, другим — співак Геннадій Варакута. Доньку Галину народила в першому шлюбі. Мала з нею складні стосунки.

— Мати поклала мене в психіатричну лікарню, — розповідає Галина. — Я перебувала там 10 років. За цей час вона жодного разу не провідала мене. Після виписки з нею не спілкувалися. Помирилися два роки тому.

Вікторія Філіпова народилася в родині доньки Леоніда Брежнєва Галини і циркового артиста Євгенія Мілаєва. Її батько помер 1983-го, матір — за 15 років.

— Виктория была одной из самых богатых женщин Москвы, а стала бомжем, — кажуть її колишні сусіди. — Після смерті матері вона розміняла дві свої квартири — не вистачало на життя. Та попала на аферистів. Опинилася на вулиці. Кілька останніх років із цивільним чоловіком орендувала дачу поблизу Москви.

Двоюрідні брати Вікторії Філіпової Леонід, 61 рік, і 56-річний Юрій Брежнєви живуть у Москві. Із сестрою не спілкувалися.

Зараз ви читаєте новину «Онучка Леоніда Брежнєва померла від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути