пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Владислав Ващук привів доньку на вечір чорного гумору
5

Учасники команди ”ЧП Минск” влаштували на сцені конкурс на найбільш вдалий жарт. Дівчина з команди, яка програла, мусила роздягтися до білизни
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ
 Гість вечірки розфарбовує груди моделі у кольори прапору Італії — зелений, білий і червоний
Учасник конкурсу з боді-арту малює на сідницях моделі футбольний м’яч
Автогонщик Олексій Мочанов (праворуч) прийшов на вечірку з другом Максимом (у центрі). За столом із ними сидить футболіст Владислав Ващук. Зараз він виступає за ФК ”Львів”
Рестораторка Маргарита Січкар у концерт-хол ”Фрідом” спізнилася на годину. Приїхала туди зі столичного ”Будда-бару”, де була на закритій вечірці

Білоруська команда КВК "ЧП Минск" влаштувала у столичному концерт-холі "Фрідом" вечірку чорного гумору. Пообіцяли озвучити всі свої заборонені жарти на теми сексу, алкоголю та легких наркотиків.

У фойє "Фрідому" розкидані фальшиві купюри по 500 євро. Гостям кажуть, що серед них є одна справжня. Дехто шукає, майже всі підбирають фальшивки на згадку.

Залом швидко проходить 33-річний футболіст Владислав Ващук. Раніше він виступав за київське "Динамо" і московський "Спартак", зараз захищає кольори ФК "Львів".

— А где Марго? — питають у нього про дружину, рестораторку Маргариту Січкар.

— Мы отдельно отдыхаем. Я сегодня с девочками, — обіймає Ващук за талію доньку дружини від попереднього шлюбу 20-річну Євгенію та її подругу Марію.

Цікавлюся, чи не боявся брати доньку на таку вечірку.

— Мені сказали, поганих слів майже не буде, — роззирається футболіст. — Найгірше, начебто, "ж...па". А про мене не жартують — бояться. Найцікавіше, що чув: "Ващук у футболці "Динамо" сидить у секторі "Спартака".

Спортсмен умощується за столиком біля автогонщика 39-річного Олексія Мочанова. Із протилежного кутка залу їм махає рукою продюсер Олег Чорний, 33 роки.

— Найчорніший жарт, який я коли-небудь чув, начебто Льоша Мочанов не любить публічності, — тихо каже продюсер. — Насправді завжди повідомляє всім своїм друзям, коли в журналі опублікують його чергове інтерв"ю. Телефонує, аби подивилися програму за його участю.

Чорний згадує, що колись над ним жартували учасники студії "95 квартал".

— Назвали мене "чорним продюсером", який формує зі своїх артистів чорні списки, — складає руки на грудях. — А мені байдуже. Як каже Поплавський, хай кажуть що завгодно — аби прізвище не переплутали.

На годину пізніше анонсованого часу на сцену виходять п"ять учасників команди "ЧП Минск". Просять на кожне їхнє привітання відповідати: "Пошел в ж...пу!" Гості активно відгукуються, найголосніше — Мочанов і Ващук.

Увесь вечір майже в кожному жарті — лайка. Наприкінці концерту на сцену виходять дві моделі у бікіні. Двоє учасників руками розмащують фарбу по їхніх тілах. Один із них малює футбольний м"яч на сідниці дівчини.

— Ващук пусть подскажет, как правильно рисовать! — каже ведучий.

— Пусть дорисуют — я покажу, как правильно бить, — жартує Владислав.

Після виступу цікавлюся в учасників "ЧП Минск", на які теми вони ніколи не жартуватимуть.

— Немає таких тем! — рубає повітря один із артистів, 30-річний Євген Смаригін. — Не подобається чорний гумор — дивіться серіали.

— За жарти на вас колись ображалися?

— Хіба що уряд Латвії, — стенає плечима Смаригін. — Цього року ми писали тексти для ведучих конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі. Після одного жарту, який зачитав Вадік Галигін, стався скандал. Насправді було смішно, просто не всі розуміють гумор.

Кажуть, латвійці хотіли бойкотувати "Нову хвилю" після того, як Галигін пожартував: "Якби я був учасником конкурсу, то всі три дні виконував би гімн Латвії". Озвучити цю фразу ще раз Смаригін відмовляється.

— Краще розкажу вам ще таку історію. Якось на нас образився Володимир Ленін. Сказав: "Доки не попросите вибачення, я спатиму". От і спить — ми ж хлопці горді.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Ващук привів доньку на вечір чорного гумору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути