середа, 16 жовтня 2019 06:31

Власник ресторану збанкрутував за чотири роки

37-річний Антоніо Вассері з італійського Мілана оголосив себе банкрутом. Чотири роки тому він виграв 20 млн євро у лотерею.

Антоніо відкрив два ресторани в місті. Фінансовий консультант радив йому починати з меншого бізнесу. Але той відмовився.

— Я працював таксистом, — каже Вассері. — Знав багато про ресторани й готелі. Вирішив спробувати. Про забігайлівку не хотів і чути. Хотів хороші заробітки. Міг собі дозволити і дизайнера, і хорошого кухаря. Але не розрахував можливості. Не подумав, що потрібні заощадження. Коли довелося рятувати ресторан, у мене було 700 євро на рахунку.

Чоловік розлучився з дружиною. Їй віддав 2 млн євро. Одружився з 20-річною офіціанткою. За рік чотири рази їздили на Мальдіви і в Таїланд. Купив собі та їй дорогі автомобілі. На всі свята дарував коштовності.

— Ми не одразу зрозуміли, що Антоніо бере гроші з ресторану, — розповідає керуючий Ієн Качеллі. — Але одного разу нам не вистачило розрахуватися з постачальником овочів. Це було дивно. Перед тим мали хороший тиждень. А тоді все стрімко пішло на дно. Не було грошей на ремонт унітазу, на зарплатню. Усе почало занепадати. Так не можна з рестораном. Коли дружина Антоніо зрозуміла, що він банкрут, пішла від нього. Усі подарунки забрала.

Майно ресторану продадуть на аукціоні за борги власника.

— На жаль, таке часто трапляється з переможцями лотерей, — говорить психолог Едвін Пальчевскі з Рима. — Люди п'яніють від тих сум, що на них звалилися. Починають смітити ними. Беруться за бізнеси, в яких не тямлять. Краще заплатити фінансовому консультанту і не втратити все.

Зараз ви читаєте новину «Власник ресторану збанкрутував за чотири роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути