Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2009 19:22

Влада Литовченко переїхала до чоловіка

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Дніпропетровський бізнесмен Сергій Прокаєв обіймає дружину Владу Литовченко на балу-маскараді ”Карнавалія” у столичній мерії 14 лютого 2009 року
Дніпропетровський бізнесмен Сергій Прокаєв обіймає дружину Владу Литовченко на балу-маскараді ”Карнавалія” у столичній мерії 14 лютого 2009 року

Власниця модельного агентства "Карін" киянка Влада Литовченко, 38 років, переїхала жити в Дніпропетровськ до свого чоловіка бізнесмена Сергія Прокаєва, 50 років. Він очолює корпорацію "Агро-Cоюз", що продає вантажівки, сільгосптехніку та запчастини.

— Уже два місяці там живу, — розповідає Влада. — Перевезла всі речі. Живемо в будинку. Чи великий він? Усе відносно, будинок хороший. Мої доньки залишилися жити в Києві (19-річна Маргарита, донька від першого шлюбу із київським архітектором Олегом Кєрдіним, та 8-річна Христина — від другого шлюбу із президентом компанії "Київстар" Ігорем Литовченком. — "ГПУ"). Але я щодня в Києві, літаком прилітаю на навчання. Ще три місяці вчитися в Дипломатичній академії. А на вихідні діти прилітають до нас у Дніпропетровськ.

— Літаком приватним літаєте?

— Це секрет, — загадково усміхається. — Але літати неважко. Тепер я щаслива. Оновлюю інтер"єр в нашому будинку. Запросила дизайнера з Києва, свою подругу Інну. Вона робила дизайн і в моїй київській квартирі (двоповерхове помешкання на вул. Шовковичній. — "ГПУ"). Будинок у Дніпропетровську зроблений у стилі хайтек, я додаю етно-гламуру. Зроблю східний куточок. У фойє поставлю статую дівчини-танцівниці. Її купили на острові Балі, там відпочивали з чоловіком на Новий рік. Висота статуї 220 сантиметрів. Вона зеленого кольору із золотистим. Ще докуплю гардини, подушечки, квіти для декору.

Із Сергієм Прокаєвим одружилася торік 29 вересня. Досі жили в різних містах, бачилися кілька разів на тиждень.

— Обоє народилися в рік Собаки, в обох було по два шлюби. У мене зріст 178 сантиметрів, завжди страждала через те, що чоловіки були нижчими. А в Сергія — 192 сантиметри. Після одруження стала спокійнішою. Я звикла керувати, командний голос виходить у мене і вдома. Сергій ображається на це. Інколи може мовчати цілий вечір.

Познайомилися торік 27 травня в Дніпропетровську. Литовченко полетіла туди на показ знайомого дизайнера Тараса Краскіна. Сергій був гостем на вечірці.

У мене зріст 178 сантиметрів, а в Сергія – 192

— Коли познайомилися, я відразу запитала, чи він одружений. Я жінка старомодного виховання, ніколи не лізу на чужу територію. Сергій мої очі назвав помаранчевими. Я тоді вдома забула косметику, у сумці мала лише бронзові тіні, — сміється.

Місяць спілкувалися по телефону. Потім Прокаєв запросив Литовченко в Дніпропетровськ, на приватний аеродром. Розважалися на літаках. Через кілька місяців повінчалися в Дніпропетровську на Комсомольському острові в церкві Святого Миколая.

— Хотіли свята лише для себе. Потім заїхали до Сергієвих батьків. Я боялася знайомитися зі свекрухою.  Олександра Порфиріївна питала про моїх дітей, про навчання, про батьків.

Зі своєю мамою Сергія Литовченко познайомила на 19-річчі Маргарити.

— У Києві підібрали доньці дві сумки "Луї Віттон". Маргарита сприйняла Сергія тепло і щиро. А Христина завжди на нову людину дивиться насторожено. Та Сергій знає до дітей підхід. Він закидав доньку подарунками. Чоловік має собаку елітної породи міні-йоркшир, називається Барбі. Христинці собачка сподобалася. Через якийсь час Сергій подарував їй таку саму. Назвали Дейзі.

Від першого шлюбу в Прокаєва є син Олександр, 27 років, і 23-річна донька Ганна. Від другого — 11-річний син Микита.

— Сергій хоче доньку, й я не заперечую. Навіть уже ім"я придумали, назвемо на честь його бабусі — Меланія. Тоді й прізвище зміню. Не уявляю, що в мене може бути син. Коли ходила з Маргаритою, УЗД іще не було. Жінки по народним прикметам визначили, що буде син, а я до останнього вірила в доньку. А коли носила Христину, лікарі теж прогнозували хлопчика. Накупили тоді багато хлопчачого. Донька півроку ходила в речах синього кольору.

Зараз ви читаєте новину «Влада Литовченко переїхала до чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути