Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2012 00:45

Вітні Г'юстон у ванній знайшов охоронець

Співачка й кіноактриса 48-річна Вітні Г'юстон померла в суботу, 11 лютого. У ванні готелю "Беверлі Хілтон" в американському місті Лос-Анджелес її знайшов охоронець. Ознак насильницької смерті не було. Під час розтину в її легенях виявили воду.

— Мабуть, утопилася у ванні, — кажуть працівники готелю, в якому співачка зупинилася напередодні виступу на врученні музичної премії "Ґреммі". — Вона була непритомна. Лікарі винесли тіло в кімнату. На руці ще можна було намацати пульс, але до "швидкої" донести живою не встигли. Поліція попросила персонал залишити номер. Адміністрація готелю не знає, що з ним робити, — чекати напливу туристів, чи зачинити.

У ванній були розсипані пігулки, які вживала Г'юстон.

— На підлозі лежали шість баночок з антидепресантом ханакс. Їх виписав лікар, — каже представник поліції Марк Роузен. — Дехто припускає, що Вітні померла через передозування наркотиків. Але ні кокаїну, ні креку в номері Вітні не знайшли. Можливо, вона прийняла ліки разом з алкоголем, які подіяли як снодійне. Заснула й захлинулася. Її смерть усім нагадала загибель Майкла Джексона.

Останні чотири роки Вітні Г'юстон лікувалася від наркотичної та алкозалежності.

— У січні її виписали з лікарні, — кажуть менеджери співачки. — Вона перестала випивати. Ходила з браслетом, що реагував на найменшу дозу алкоголю в крові. Вітні почала відвідувати спортзал, басейн, щоранку бігала. На вечірці, присвяченій "Ґреммі", трохи випила в компанії й поїхала в готель.

До кокаїну співачку призвичаїв колишній чоловік реп-співак Боббі Браун.

— Вітні могла стати щасливою, якби вийшла заміж за футболіста Рендалла Каннінгема або актора Едді Мерфі, з якими крутила романи. Але вона обрала мого брата, — каже Тіна Браун, сестра Боббі. — Він мав проблеми із законом, троє дітей від різних жінок, але запав у її серце. Вони зустрічалися три роки, побралися 1992-го. Її батькові цей шлюб не подобався, але Вітні часто робила все наперекір.

Співачка мала два викидні. 1993-го народила дочку Крістіну.

— Брат часто бив Вітні. Вона не зізнавалася, ховала синці під блузами з довгими рукавами. Схудла на 8 кілограмів. Через зради і сімейні скандали скасовувала концерти. 2003-го поліція заарештувала Боббі, — розповідає Тіна Браун. — Коли я приходила до них додому, всюди лежали наркотики, вимащені кокаїном ложки, цигарки й курильні трубки. У стані наркотичного сп'яніння Вітні розбивала дзеркала, телефони й кидалася всім, що потрапляло до рук. Вона носила підгузки, бо не могла контролювати сечовиділення. Якось вирізала отвір у стіні — хотіла побачити, що робиться у сусідній кімнаті. Любила заплющувати очі і грати на уявному фортепіано.

2006-го подружжя розлучилося. Суд віддав доньку Вітні, але тій доводилося дбати про себе самій. Мати місяцями лежала у клініках і реабілітаційних центрах. Страждала на анорексію й булімію. Почала зустрічатися з репером Реєм Джеєм.

— Її дочка теж підсіла на наркотики. Вітні довго не вірила чуткам, доки в одному з таблоїдів не побачила, як Крістіна нюхає кокаїн. Тоді забрала в неї "лексус", подарований на 16-річчя. На кілька тижнів посадила під домашній арешт. Коли Вітні не стало, Крістіну не впустили в її номер. Вона двічі непритомніла. Вранці приїхала до моргу, просила показати тіло матері.

2005-го Вітні Г'юстон зникла зі сцени. Таблоїди розпустили чутки, що вона померла від передозування.

Співачка судилася з батьком 81-річним Джоном Г'юстоном. Він хотів, щоб Вітні повернула $100 млн, що його компанія втратила через скасовані концерти. Після його смерті не пішла на похорон.

— Вітні спустила на наркотики й випивку всі гроші. З кокаїну перейшла на дешевший крек. Не зізнавалася в цьому. Кричала, що заробляє дуже багато й курити таке не буде. Насправді вже не мала грошей на одяг. Позичала по 100 доларів, — згадують її друзі.

Торік визнала себе банкрутом. На початку вересня повернулася на сцену після шести років мовчанки. Дала безкоштовний концерт у нью-йоркському Централ-парку, наживо виконала пісні з нового альбому "Я чекаю на тебе". Розпочала світове турне, але воно провалилося за місяць. Г'юстон засвистали в Австралії, коли вона не могла взяти високі ноти, збивалося дихання і забувала слова. Вітні скасувала частину виступів у Європі, потрапила в лікарню із запаленням носоглотки.

Останній фільм із Вітні Г'юстон вийде у серпні

Співати Вітні Г'юстон почала в 11 років. Виконувала соло в хорі баптистської церкви в Нью-Йорку. 16-річною працювала моделлю, виступала в ресторанах. На сцені нічного клубу в Нью-Йорку її помітив продюсер Клів Девіс. Через рік Вітні стала популярною.

Співачка потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найбільшу кількість нагород — 415. Вітні мала шість премій "Ґреммі", дві — "Еммі", 23 — "Амерікен М'юзік Евердз" і 16 нагород "Білборд М'юзік Евердз".

170 млн альбомів і синглів Г'юстон продано у світі. 1992 року у фільмі "Охоронець" зіграла саму себе, виконала хіт "Я буду завжди любити тебе".

Торік знялася в стрічці "Блискітка". Вона вийде на екрани у серпні 2012-го.

 

Зараз ви читаєте новину «Вітні Г'юстон у ванній знайшов охоронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути