четвер, 11 березня 2010 19:07

Віталієві Козловському подарували паспорт на холодильник
5

Співака Віталія Козловського вітає екс-модель Наталя Окунська. Своє 25-річчя він відсвяткував 9 березня у столичному “Вагоні-ресторані”
Фото: фото: Тарас ПОДОЛЯН
Продюсер Ігор Кондратюк приніс квіти й паспорт на холодильник
 Співачка Міка Ньютон у пакеті несе 12 фужерів з богемського скла
Дівчина іменинника Марина Хорольська курить кальян. Вона працює моделлю, брала участь у конкурсі ”Міс Всесвіт-2009”, співала у гурті ”Гарячий шоколад”
Актриса Ольга Сумська тримає на колінах клітку з канаром. Її подарувала імениннику разом із комплектом постільної білизни

9 березня у столичному "Вагоні-ресторані" співак Віталій Козловський відсвяткував 25-річчя. Спізнився на півгодини. Того вечора у київському виставковому центрі виступав німецький гурт "Рамштайн".

— Не фотографуйте мене, я ще не в формі, — каже на вході. Скидає чорне шкіряне пальто до колін. Співак у синій сорочці, краватці та чорних штанах. — Дехто дзвонив, казав, що зможе приїхати тільки після "Рамштайну". Народився я 6 березня. Переніс святкування через міжнародний жіночий день. 5 березня друзі запросили подивитися фільм "Якось у Римі" в кінотеатрі "Блокбастер". Сеанс був на 23.00. Опівночі перервали фільм і почали співати "Хепі бьоздей". Я боявся, що інші глядачі почнуть возмущатися, а вони зраділи. Дівчата цілували в щоку.

На другому поверсі чекають продюсер 47-річний Ігор Кондратюк і акторка Ольга Сумська, 43 роки.

— Вітасік, ти чого так довго? — Ольга обіймає іменинника і гладить по голові. — Коли минулого року ти підстригся, я запанікувала. Як це Козловський без свого довгого волосся? Тоді з відчаю була готова перефарбуватися у брюнетку.

Дарує набір постільної білизни і клітку з пташкою.

— Щоб вам на цій білизні гарно спалося, любилося і кохалося. А канар хай співає про кохання. Хотіла купити канарейку, але продавець сказала, що вона не співає.

Козловський каже, що вдома має персидську кішку.

— Нічого страшного. Повісиш високо над стелею. Вони подружаться.

Кондратюк дарує паспорт на холодильник.

— Я заклопотана людина. Батько трьох дітей. Удома справ по горло, — йде до виходу.

Козловський питає, якого кольору холодильник.

— Срібного, як ти й просив, — відповідає той.

— Не люблю статуеток і бездєлушок. Мені краще дарувати практичні речі — техніку, посуд. Недавно купив квартиру в Києві. Друзі дарують меблі. Потихеньку вмебльовуюся.

По дорозі Ігор Кондратюк розповідає анекдот, який почув по радіо:

— Він про мене. Мовляв, устаю я вранці, йду до холодильника по яйця. Відкриваю, а на них сидить Козловський. Кажу: "Що ти тут робиш?" Козловський мовчить, а я згадую, що вчора пустив його погрітися, — регоче.

Віталій запрошує гостей до столу. Біля себе тримає місце для дівчини, моделі 19-річної Марини Хорольської. Пригощає грецьким салатом, фаршированим судаком, м"ясними та рибними нарізками. Поїть червоним і білим грузинським вином "Картулі Вазі". Пропонує коньяк "Арарат" 10-річної витримки, горілку "Немирофф".

Дівчина Віталія на вході запитує в офіціантів, чи іменинник прийшов. Пара живе разом півроку. Козловський цілує її, наливає фужер червоного вина.

— Я чула, який у чоловіка ніс, таке й достоїнство, — жартує Сумська.

— Із цим у Віталіка все нормально, — відповідає Марина.

— Та я знаю, — говорить Ольга. — Вся країна бачила його у трусах біля басейну, коли він знімався у кліпі.

О 22.30 приїжджають співачка Євгенія Власова і екс-модель Наталя Окунська. Вони затрималися на відкритті магазину аксесуарів та одягу "Феррарі". Дарують Козловському іграшкову машинку. Він обіцяє передарувати її племіннику.

— Якби ти запросив не за 2 години, а хоч за кілька днів до вечірки, купила б якийсь подарунок. А так не було часу, — вибачається Євгенія.

Ольга Сумська питає, чи на святкування приїхала мама.

— Не змогла. Подзвонила, спитала, який подарунок я хочу. Попросив, щоб вона у Київ прилетіла. Обіцяла, але не змогла.

Мати артиста поїхала на заробітки до Італії, коли йому було 14 років.

— Хотіла, щоб ми із сестрою Лєною ні в чому собі не відмовляли. Я ніколи не просив у батьків подарунків. Дуже хотів ролики, але купив їх тільки у 23 роки. Поїздив два рази, зараз тримаю в шафі. Торік літав до мами в Рим. Давайте вип"ємо за батьків.

2002-го співак переміг у телепроектах "Караоке на Майдані" і "Шанс". Після цього став знаменитим.

Зараз ви читаєте новину «Віталієві Козловському подарували паспорт на холодильник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути